השתלת שינים

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• השתלת שינים
    רחל
    24/11/2008

כיון שאני פחדנית העדפתי תותבת תחתונה במקום שתלים. אך אינני מסתדרת עם התותבת[ והיא גם לא מסתדרת אתי] אינני יכולה לאכל רגיל אני בת 56 ומנסה כבר 3 חודשים להתרגל מה לעשות אני בדיכאון בגלל התותבת פוחדת שלא אקום מהרדמה וגם אינני מסוגלת לסבול את מכונת הקידוח שמזעזעת את ראשי [ בזמן השתלה שמעתי] מה לעשות עזרו לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת שינים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מסתדרת עם תותבת תחתונה

ד``ר אבידן לרון
    24/11/2008

שלום רחל,
    קשה לעיתים להתרגל לתותבת תחתונה וקשה לא פחות להכין תותבת טובה כמו שצריך,
    אני ממליץ כי תתיעצי עם מומחה לשיקום הפה באם התותבת אשר בפיך היא טובה, כי כאשר התותבת אינה בנויה במדויק ובאופן הנדרש ,היא אינה יציבה , אינה אחוזה כהלכה וקשה לאכול איתה ולהתרגל אליה.
    לגבי השתלים , ניתן לבצע אותם באופן הרבה פחות טראומטי מכפי שאת מתארת , אני משוכנע כי המומחה שתפני אליו יוכל לספק בידיך את התשובות.
    הכי חשוב , כפי שאמרתי יעוץ ע"י מומחה!!
    בהצלחה
    ד"ר אבידן לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלת שיניים

ד''ר איל תגרי
    24/11/2008

אני מצטער לשמוע על בעיותיך
    ראשית, הקידוח עצמו במהלך ההשתלה אינו נורא כלל וכלל.
    איך את עומדת בטיפול דנטלי רגיל ? או שמא העובדה שהגעת לתותבת שלמה מדברת בעד עצמה ?
    בכל מקרה, למה שלא תנסי היפנוזה, טשטוש, או הרדמה כללית ?
    בהצלחה
    ד"ר תגרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו