שאלה

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אמיר
    08/12/2008

שלום.אני בן 26 ובשל כאבים בשן 17 פניתי לעזרה ראשונה. שם עשו לי התחלה של טיפול שורש וסתימה זמנית. לאחר מספר שעות נעלמו הכאבים לגמרי. הכאבים נבעו משן 18 (בינה) שלחצה על שורשים של שן 17. אני כבר שבוע אחרי העזרה ראשונה והכל בסדר ללא כאבים בכלל. האם אפשר לבצע סתימה רגילה ללא צורך בהמשך טיפול שורש ובזאת לסיים את הטיפול? הרופא אומר שיש לעקור את שן 17 כי היא אבודה(שן 18 הרסה אותה) וגם לעקור את שן 18 כי היא בינה מיותרת בפה ולא שימושית. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם להמשיך בטיפול שורש

ד``ר אבידן לרון
    08/12/2008

שלום אמיר,
    הכאבים שנעלמו , יחזרו אם לא תמשיך לטפל, באופן עקרוני שן שפתחו אותה לטיפול שורש יש לסיים בה את הטיפול. זאת כמובן במידה ומחליטים לשמור אותה בפה, ולא, יש לעוקרה.
    לגבי המצב הספציפי שלך , באם לעקור? אין אפשרות לענות לך לפני שרואים לפחות צילום רנטגן,
    אני יכול להציע לך אחת מן השתיים:
    לשלוח לנו במייל או לפורום צילום של השן\או לחילופין לפני שעוקרים , לקבל חוות דעת נוספת ממומחה לשיקום הפה , שיוכל לשקול את החשיבות של כל אחת מהשיניים ואת היכולת לשקמה.
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו