שחיקת שיניים

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שחיקת שיניים
    עמי רקוי
    22/12/2008

שלום רב, ברצוני לשאול מספר שאלות: יש לי שחיקת שיניים בלסת התחתונה הקדמית, השחיקה גדולה במיוחד מכיון שהשיניים הקדמיות העליונות הם כתרים. לאחרונה הופיעה לי רגישות בכתרים , אני מרגיש ששורף לי, האם זה כתוצאה מהשחיקה? קיבלתי סד לילה אך תוך כדי שינה הוא נופל לי האם זה תקין? במידה ואני רותה לתקן את שיניי התחתונות האם זה ניתן מבלי לפגוע בשינים עצמם? האם ניתן להגיע אליך על מנת לקבל חוו"ד מקצועית? תודה רוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחיקת שיניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיקת שיניים

ד``ר אבידן לרון
    22/12/2008

שלום עמי,
    לגבי השריפה מאזור הכתרים, אני משער שהיא אינה קשורה לשחיקה, אולי יש בעיה בחניכיים, צריך לבדוק.
    לגבי הסד לילה שנופל , צריך לוודא שהוא נתפס מספיק חזק ע"מ שהוא לא ייפול, אני משער שניתן לעשות זאת.
    לגבי תיקון השיניים הקדמיות, יש מספר אמצעים שניתן באמצעותן לשחזר אותן , כתרים, ציפויים, השלמות, צריך לבדוק מה האופציה המתאימה לך.
    לגבי קבלת חוו"ד ממני, ניתן לפנות למרפאה ולקבוע תור, אנא הבא עימך צילום סטטוס עדכני מ-6 החודשים האחרונים.
    חג שמח,
    ד"ר אבידן לרון
    מומחה לשיקום הפה
    09-7422345

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו