מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהנטלי30/12/2008
ברצוני לברר האם צחצוח השיניים עם מלח לימון עלול לגרום נזק לזגוגית השן? שמתי לב שאם אני מצחצחת את השיניים עם תמיסת מלח לימון האבן פשוט נעלמת.... כמובן זה בנוסף לצחצוח רגיל עם משחת שיניים ורק אחת למספר ימים. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחצוח שיניים עם מלח לימון ?
ד''ר איל תגרי30/12/2008התשובה היא:
כן, זה מזיק !
מלח לימון פוגע בזגוגית השן ואת תמצאי את עצמך עוד כמה שנים עם שיניים
שחוקות (Erosion = ארוזיה).
לצחצח שיניים עם מברשת רכה, משחת שיניים עדינה ורכה
וללחת לשיננית פעם בחצי שנה כפי שהרופא יבדוק ויקבע את קצב הצטברות האבנית.
בהצלחה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקום על גביי שתלים
ארז31/12/2008תודה על תשובתך. הרופא כן חיבר את כל 6 השתלים ב-BAR אבל התכונן להפעיל רק 4. יש לך במקרה מושג מה הוא השיקול? ב. אחריי חשיפת השתל "הבעייתי" והברגת כיפת ריפוי לא הייתה בעיה. הבעיה התגלתה רק כשהופעל עומס בהרכבת התותבת. אני שוב מודה לך על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימון
ראות07/01/2010היי... קראתי את מה שכתבת וזה העלה לי נורה אדומה.
אני שותה תמיד במקום תה- תמצית של לימון ותפוז עם מים חמים.
האם זה הרס לשיניים? ואם כן, יש דרך למנוע את ההרס אבל להמשיך לשתות את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה שתחליף את המלח והלימון - VICCO
אורלי לין06/01/2009אני מרגישה כמו מפרסמת, אבל אני רחוקה מלהרוויח על המלצתי כסף כלשהו... אני אישית משתשמשת כבר 5 שנים במשחת השיניים VICCO , משחה טיפולית ,אשר מורכבת מצמחים על פי עקרונות האיורווידה. ניתן להשיג אותה בפארמים השונים. היא גם מנקה, גם מרפאת דלקות חניכיים, נפיחויות. באמת שאין מה להפסיד. פשוט לנסות ולהיווכח כמה היא טובה. אמנם היא לא זולה,אבל 30 ש"ח בחודש (אפילו יותר זמן) זה כלום לעומת טיפול שיניים אחד, תחת ידיו המסורות של ר' שיניים. בהצלחה במלאכה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מדידות לכתרים קבועים והחומר בו עושים שימוש
עששת עמוקה וקרבה למוך השן
שימור חיות השן - האם יש טיפול מתאים?
האם לעקור שן או שיש עוד סיכוי להציל אותה?
גשר מאקריל על שתלים בלסת שלמה עקב חריקת שיניים
סיכוי לשיקום שן כשיש דלקת בקצה השורש
הוראות לאחר עקירה והשתלת עצם וחשש מאי קליטה
דימום לאחר השתלת עצם בפה האם תקין?
גשר זרקוניה אפשר לעשות הלבנה בשיניים?
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)