טיפול שיניים מקיף ביום אחד, האמנם?!

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• טיפול שיניים מקיף ביום אחד, האמנם?!
    מיטל
    06/01/2009

שלום, אני בת 24, ומגיל 4 עד גיל 19 ביקרתי באופן קבוע אצל רופאי השיניים. עברתי הכל: סתימות, עקירות, טיפולי שיננית, 3 טיפולים אורטודנטיים אצל 3 רופאים שונים (שנמשכו בסך הכל קרוב ל-10 שנים), ניתוח חניכיים (להוצאת שן קדמית כלואה ע"י טבעות), ובסופו של דבר אף עברתי שתל בשן הקדמית (השן הכלואה היתה מוזרה ונעקרה). כיום השיניים כמעט ישרות לגמרי (חלו תזוזות קלות מאוד מאז סיום הטיפול האחרון), יש לי דלקת חניכיים (שלדברי רופא השיניים - היא כרונית או גנטית), השיניים שלי זקוקות לטיפול שיננית (שמהטראומה של כל טיפולי השיניים אני דוחה עוד ועוד) וזקוקות להלבנה. (לפני כשנתיים ביצעתי טיפול מקיף לכל הסתימות שנוצרו בפה מאז גיל 19. אין לי מושג אם יש סתימות חדשות). בקיצור - בשביל כל מה שאני צריכה ורוצה לעשות - אני צריכה לבקר הרבה פעמים אצל רופאי השיניים - ושבעתי מכך... שמעתי שישנה אפשרות לעשות את כל הטיפולים ביום אחד. האם מדובר גם על היקף כה גדול של טיפולים? לאיזה סכום טיפול כזה יכול להגיע? בנוסף ביררתי בכמה מקומות שעושים הלבנות שיניים (זה הדבר שהכי מפריע לי) ואמרו לי שמכיוון שיש לי הרבה סתימות לבנות בשיניים קדמיות ושתל בשן הקדמית אין אפשרות לעשות הלבנה רגילה אלא אם כן יוציאו לי את כל הסתימות הלבנות ויעשו אותן מחדש בנוסף יחליפו לי את השתל. שאלתי היא איזה אופציה תיתן לי תוצאה של שיניים לבנות? האם ציפוי חרסינה או למינייט בא בחשבון? מה ניתן לעשות עם ההלבנה של השתל? ועוד שאלה לא פחות חשובה: אם עושים ציפוי חרסינה על כל השיניים - זה "חוסם" את החיידקים מלעשות חורים בשיניים - זאת אומרת - אם אעשה ציפוי חרסינה על כל השיניים לא אצטרך לבקר עוד אצל רופא השיניים??? פשוט נמאס לי מזה... תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות

ד''ר איל תגרי
    06/01/2009

שלום מיטל
    מרוב עצים לא רואים את היער. מרוב שאלות לא ניתן להבין מה את רוצה.
    תכיני רשימת שאלות מסודרת.
    תכנסי לאתר של האיגוד הישראלי לשיקום הפה, תבחרי שנים \ שלושה רופאים שנראים לך.
    תגיעי לבדיקה, עם כל צילומי הרנטגן והשאלות שלך.
    נקווה שתצאי עם תשובות !
    בהצלחה ובבריאות
    ד"ר תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו