ריבוי שינים כלואות

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• ריבוי שינים כלואות
    אייל
    14/01/2009

שלום בביקור אצל רופא שניים בגיל 16 אובחן אצלי ריבוי שינים כלואות בלסת העליונה והתחתונה , במשך כ 10 שנים עקרתי כ 7 שינים ,שגדלו כלפי חוץ כשן כפולה , לצד השן הקיימת נשארו עוד כ 2 שינים (לא נראות)בלסת התחתונה. אני די חושש להסיר את הנותרות, בשל הפגיעה העצבית שעלולה להגרם (הם עמוק בתוך החניכים). 1.האם השארת המצב הנוכחי עלול לגרום לבעיה? 2.האם הסיכון בהשארתם גדול מהסיכון הכירוגי הכרוך בעקירתם ? 3.רופאת שינים אמרה לי שישנה תסמונת גנטית בשם Gardner בגורמת לפוליפים במעי ,ואחד התסמינים שלה זה ריבוי שינים עודפות. מה דעתך ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריבוי שינים כלואות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים עודפות

ד''ר איל תגרי
    14/01/2009

דעתי שללא צילום רנטגן יסודי ומדויק
    וגם כנראה צילום CT
    לא כדאי לייעץ לך בנושא זה.
    מה דעתך ?
    ד"ר תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• RE:

אייל
    15/01/2009

ד"ר תודה על התגובה. האמת היא שאני מעדיף שלא לעקור את השינים. השאלה היא באופן עקרוני , אם אני לא סובל מכאבים כלשהם , או לחץ כתוצאה מהשינים הכלואות האם עדין יכולים להתפתח סיבוכים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באופן עקרוני

ד''ר איל תגרי
    15/01/2009

מר איל הנכבד
    באופן עקרוני כל רופא שייתן לך תשובה לשאלה הזו ללא בדיקה יסודית כפי שתוארה
    יתן עצת אחיתופל.
    בהצלחה
    ד"ר תגרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו