בעקבות תאונה בעבר בעיה בלסת עליונה

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• בעקבות תאונה בעבר בעיה בלסת עליונה
    ארז
    17/01/2009

בגיל צעיר עברתי תאונה שבא נעקרו שלוש שיניים קידמיות בעזרת שומר מקום הצליחו לשמור מקום של שתי שיניים והמקום של השן הנוספת הצטמצם זאת אומרת בחלק של אמצע לסת עליונה במקום 6 שיניים יש רק 5 מה שגורם לשתי השיניים הקדמיות לסטות מקו אמצע ועוד שתי שיניים מכל צד של כל שן אמצעית לא זהה לשן המקבילה לה בצד השני. לפני חצי שנה בערך עברתי טיפול נוסף אצל מומחה לשיקום הפה שהוציא את שני הכתרים הישנים עקר לי שן קידמית אמצעית ושם כתר של 3 שיניים חדש שני הקידמיות המרכזיות +שן שצמודה לאחת מהן . המצב כרגע הוא כמו שאמרתי 5 שיניים במרכז במקום 6 . האם יש אפשרות לעקור עוד 2 שיניים ולהתקין כתר של 6 שיניים בחלק האמצאי כמו שהיה מלכתחילה ואיך זה יראה אסטתית? או אם יש הצעות נוספות חשוב לציין בכתר החדש 3 השיניים רחבות ככה שמבחינת מקום ל 6 שיניים לא חושב שצריכה להיות בעיה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום אזור קדמי בעקבות תאונה

ד``ר אבידן לרון
    17/01/2009

שלום ארז,
    קשה ובעצם בלתי אפשרי, לענות לשאלותיך ללא בדיקה שלך.
    אך בכל זאת מספר תובנות,
    1. ככלל, רצוי להכתיר כמה שפחות שיניים אם אין צורך,
    2. אני ממליץ כי תחזור למומחה לשיקום הפה שטיפל בך ותעלה בפניו את הסוגיה, תשמע את דעתו ובאם יהיו לך התלבטויות , תפנה לעוד מומחה לשיקום הפה או שניים ותקבל מהם חוות דעת.
    אני רואה שהמראה של השיניים הקדמיות חשוב לך , אתה לא מרוצה כפי הנראה ולכן כדאי להתייעץ על מנת לקבל את המלצה על דרך הטיפול הטובה ביותר ולהיות משוכנע בה.
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו