שאלה חשובה על הקצעת שורשים

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה על הקצעת שורשים
    אלעד
    13/03/2009

שלום , ביקרתי אצל רופאת חניכיים להערכה פרויודנטית (לבדוק את מצב הניכיים)בעקבות הפניה ממומחה פה ולסת אליו הגעתי בשביל סד לילה עקב חריקות שיניים. הבאתי לה צילום סטטוס ואחרי בדיקה ושאלות שהיא שאלה אותי, היא אמרה שאין לי ממש דלקת אבל יש קצת נסיגה גנטית והיא ממליצה על ביקורים תכופים אצל שיננית (כל חודשיים שלושה), על הסד לילה שכבר קיבלתי, וגם על "הקצעת שורשים". מכיון שזהו טיפול פולשני ויקר מאד (2500 שח בקופת חולים אצל המומחית), ואני מאד מפחד ממנו, הייתי רוצה לדעת האם אפשר לקבל חוות דעת שניה מרופא שיניים רגיל (כללי) או אצל מומחה אחר בתחום הפה, וגם האם אפשר לעשות את זה במרפאה פרטית יותר בזול ובמקצועיות רבה יותר, בהרדמה מלאה? ואיך בכלל עושים את זה בלי לקרוע את החניכיים ? איך אפשר להגיע מתחת לשורשים כשכל החניכיים שלי סגורות? אני מקבל צמרמורת רק מלחשוב על זה......... מצד שני אני מפחד שינשרו לי השיניים בגלל הנסיגה.. מה עושים? תודה רבה מראש אלעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקצעת שורשים

ד``ר אבידן לרון
    13/03/2009

שלום אלעד,
    ראשית אני ממליץ שתפנה למומחה למחלות חניכיים נוסף לשם קבלת חוות דעת נוספת, זה יוכל להסיר את הספק מלבך, ( אני מקווה).
    לגבי טיפול מקביל במרפאה פרטית, אצל מומחה לחניכיים אחר, זה לא יעלה לך פחות,
    לגבי "קריעת החניכיים" , אם יש צורך בפרוצדורה , זה אומר שיש לך כיסים עמוקים , כך שלא ייכנסו למרומות שאין אליהם גישה..
    לסיום, חוות דעת נוספת, בשלב ראשון,
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקצעת שורשים

ד''ר איל תגרי
    13/03/2009

לאלעד שלום:
    הקצעת שורשים לא מתבצעת "מתחת" לשורשים, אלא בצד.
    אם יש כיסי חניכיים עמוקים, אזי צריך לעשות.
    רצוי לקבל חוות דעת שניה, במקרה שלך נשמע ממומחה לחניכיים.
    תכנס לאתר אנטרנט של "האיגוד הישראלי לפריודונטיה" ותמצא שם מישהו כלבבך.
    הרדמה כללית- אתה קצת נסחף, לא ? מדובר בתהליך פשוט שמבצוע בהרדמה מקומית....
    בהצלחה,
    ד"ר תגרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו