מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אז למי הולכים להשתלות?ספטמבר20/04/2009
אני אחרי השתלה לא מוצלחת ועוקבת אחרי כל מה שנאמר פה באתר. אבל כאשר אני מבקשת המלצות מחברים שמרוצים מהרופאים שלהם מתברר שאפילו לא אחד מהרופאים הוא מומחה לשיקום הפה. אז מה בדיוק קורה כאן? הולכים לכל רופא שמבצע השתלות על סמך המלצות חברים או בוחרים מומחה מרשימה באינטרנט? על מה לסמוך יותר? אולי תוכלו לפתור לי את החידה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למי הולכים להשתלות?
ד``ר אבידן לרון21/04/2009שלום ספטמבר,
אחוזי ההצלחה של השתלות הינם גבוהים ביותר על פי הפרקטיקה ועלפי המחקרים, מעל ל90% ובמקרים מסוימים אף מעל ל95%.
עלמנת להגיע לשיעורי הצלחה גבוהים אלו מומלץ לבצע את ההשתלה אצל רופא האמון על ביצוע הפרוצדורה, בעל נסיון רב,ולדעתי האישית, בעל רקע רחב בביצוע פרוצדורות כירורגיות וטיפול ברקמת עצם ושאר הסטרוקטורות בלסתות ( סינוסים וכדו' ) . אני ממליץ לבצע את התהליך אצל רופא בעל כישורים אלו, הוה אומר כירורג פה ולסת מיומן!
נכון שגם רופאים ללא הכשרה זו מגיעים להצלחות, הבעיה היא במקרים המורכבים או במקרים בהם הרקמה אינה אידיאלית מבחינת איכותה, לא תמיד הרופא שאינו מומחה יוכל לאבחן את השוני ולדעת כי זה אינו המקרה עבורו.
לדעתי כאשר מבצעים השתלות , כדאי ללכת לרופא המיומן ביותר ולא הזול ביותר וניתן להעזר בחברים או באינטרנט , ללכת ולפגוש 2-3 רופאים, להתרשם מהם 'לחקור, לבקש לשוחח עם מתרפאים שעברו טיפולים דומים וכו' ואז להחליט
בהצלחה
ד"ר אבידן לרון
מומחה לשיקום הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מדידות לכתרים קבועים והחומר בו עושים שימוש
עששת עמוקה וקרבה למוך השן
שימור חיות השן - האם יש טיפול מתאים?
האם לעקור שן או שיש עוד סיכוי להציל אותה?
גשר מאקריל על שתלים בלסת שלמה עקב חריקת שיניים
סיכוי לשיקום שן כשיש דלקת בקצה השורש
הוראות לאחר עקירה והשתלת עצם וחשש מאי קליטה
דימום לאחר השתלת עצם בפה האם תקין?
גשר זרקוניה אפשר לעשות הלבנה בשיניים?
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)