אז למי הולכים להשתלות?

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• אז למי הולכים להשתלות?
    ספטמבר
    20/04/2009

אני אחרי השתלה לא מוצלחת ועוקבת אחרי כל מה שנאמר פה באתר. אבל כאשר אני מבקשת המלצות מחברים שמרוצים מהרופאים שלהם מתברר שאפילו לא אחד מהרופאים הוא מומחה לשיקום הפה. אז מה בדיוק קורה כאן? הולכים לכל רופא שמבצע השתלות על סמך המלצות חברים או בוחרים מומחה מרשימה באינטרנט? על מה לסמוך יותר? אולי תוכלו לפתור לי את החידה הזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אז למי הולכים להשתלות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למי הולכים להשתלות?

ד``ר אבידן לרון
    21/04/2009

שלום ספטמבר,
    אחוזי ההצלחה של השתלות הינם גבוהים ביותר על פי הפרקטיקה ועלפי המחקרים, מעל ל90% ובמקרים מסוימים אף מעל ל95%.
    עלמנת להגיע לשיעורי הצלחה גבוהים אלו מומלץ לבצע את ההשתלה אצל רופא האמון על ביצוע הפרוצדורה, בעל נסיון רב,ולדעתי האישית, בעל רקע רחב בביצוע פרוצדורות כירורגיות וטיפול ברקמת עצם ושאר הסטרוקטורות בלסתות ( סינוסים וכדו' ) . אני ממליץ לבצע את התהליך אצל רופא בעל כישורים אלו, הוה אומר כירורג פה ולסת מיומן!
    נכון שגם רופאים ללא הכשרה זו מגיעים להצלחות, הבעיה היא במקרים המורכבים או במקרים בהם הרקמה אינה אידיאלית מבחינת איכותה, לא תמיד הרופא שאינו מומחה יוכל לאבחן את השוני ולדעת כי זה אינו המקרה עבורו.
    לדעתי כאשר מבצעים השתלות , כדאי ללכת לרופא המיומן ביותר ולא הזול ביותר וניתן להעזר בחברים או באינטרנט , ללכת ולפגוש 2-3 רופאים, להתרשם מהם 'לחקור, לבקש לשוחח עם מתרפאים שעברו טיפולים דומים וכו' ואז להחליט
    בהצלחה
    ד"ר אבידן לרון
    מומחה לשיקום הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו