תגובה

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• תגובה
    יאסמין
    09/05/2009

רציתי לשאול על שניויי בצבע החניכיים אחרי הרכבת כתרים מסוג חצי אצילה , כי אני רואה אנשים אחרי הכתרים רואים שמשתנה צבע החניכיים ונראה בצבע כחול אפור .
    השאלה שלי האם זה תלויי בסוג הכתר ? כלומר יש כתרים שהם שומרים על מראה וצבע החניכיים מאשר אחרים? מה הסיבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתרי חרסינה

ד``ר אבידן לרון
    09/05/2009

שלום יסמין,
    הדבר החשוב ביותר ע"מ לשמור על המראה האסתטי זה כמובן עבודה מדויקת של הרופא והטכנאי ושמירה על הגיינת הפה על ידך,
    ניתן לבצע את הכתר על בסיס של מתכת כמו זהב או כתר ללא מתכת כמו זירקוניה אך אסור להמעיט בחשיבות הגורמים שהזכרתי קודם כי הם החשובים ביותר.
    בהצלחה
    ד"ר לרון
    ד.א הכתרים שלך הם על שתלים או שיניים טבעיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יאסמין
    09/05/2009

דר לרון שלום
    הכתרים שאני רוצה להרכיב הם על שתלים יש לי רק שן שהרופא השחיז אותה (השאיר אותה)וכאמור יש לי את השיניים האחרוניות שיניים בכל צד והרופא אמר לי שהוא רוצה להוריד מהם כי המנשך אצלי גדול כדי שיתאימו את הכתרים . אבל רציתי לדעת לגבי צבע החניכיים האם זה טבעי אחרי כתרים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו