מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיטה חדשה "snap on smile"באנר02/06/2009
בגיל 56 ,עקב שחיקת שיניים ,שיני העליונות קדמיות ,10 שיניים שחוקות כחצי גובה,אך ללא סתימות או בעיות מלבד שן אחת,
רופא השיניים השכונתי לפני כשנה ,הגביע לי 8 שיניים תחתונות קדמיות כ2 ממ עם חומר קומפוזיט,למרות שיועצי שיקום מאונברסיטת ת"א טענו שלא יחזיק מעמד יותר ממספר חודשים,הרופא אמר שנראה לו שבגלל סד הלילה שהכין לי פסקה השחיקה וכדאי לנסותמ ועובדה ההגבה בת שנה ובמדידה שערך השבוע הגובה נשמר,
הוא ממליץ לי להגביה את השיניים העליונות עם snap on smile
שזה לדבריו שיטה חדשה,
ניסיתי לבדוק באינטרנט,אך זה מופיע בעיקר במרפאות אמריקאיות לשיקום קוסמטי ןאין התייחסות לנושא שימושיות להגבהת הנשך ואפשרויות האכילה ביחד עם ההתקן,
האם מוכר לכם ההתקן ומה דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר snap on smile
ד``ר אבידן לרון03/06/2009שלום
לא מכיר את השיטה, קראתי עליה באינטרנט, נראה כמו שחזור זמני ואני מאמין שיתפקד ככזה.
לא נראה לי כפתרון לבעיה שאתה מציג.
המלצתי, תפנה ל2-3 מומחים לשיקום הפה, קבל הצעה ועלה והצלח.
ד.א. הגבהה בעזרת קומפוזיט ,גם לדעתי יכולה להחזיק זמן רב.
בהצלחה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגבהת שמונה שיניים
ד''ר איל תגרי03/06/2009לשואל שלום:
מעבר לבחירה בחומר המשמש ל"הגבהה", קומפוזיט או אחר, עולה השאלה הכיצד מגביהים רק שמונה שיניים, ארבע בכל צד ?
ומה עם שאר המשנן, מה עם השיניים האחוריות ?
הגבהת הגובה אמורה להתבצע על כל השיניים לצורך שמירה על סגר ויחסים סגריים תקינים.
אני מצטרף לעצתו של ד"ר לרון- שינויי מנשך וגובה הם דבר מורכב, כדאי שמומחה לשיקום הפה
יראה אותך ויחווה את דעתו.
בהצלחה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מדידות לכתרים קבועים והחומר בו עושים שימוש
עששת עמוקה וקרבה למוך השן
שימור חיות השן - האם יש טיפול מתאים?
האם לעקור שן או שיש עוד סיכוי להציל אותה?
גשר מאקריל על שתלים בלסת שלמה עקב חריקת שיניים
סיכוי לשיקום שן כשיש דלקת בקצה השורש
הוראות לאחר עקירה והשתלת עצם וחשש מאי קליטה
דימום לאחר השתלת עצם בפה האם תקין?
גשר זרקוניה אפשר לעשות הלבנה בשיניים?
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)