שיטה חדשה "snap on smile"

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שיטה חדשה "snap on smile"
    באנר
    02/06/2009

בגיל 56 ,עקב שחיקת שיניים ,שיני העליונות קדמיות ,10 שיניים שחוקות כחצי גובה,אך ללא סתימות או בעיות מלבד שן אחת,
    רופא השיניים השכונתי לפני כשנה ,הגביע לי 8 שיניים תחתונות קדמיות כ2 ממ עם חומר קומפוזיט,למרות שיועצי שיקום מאונברסיטת ת"א טענו שלא יחזיק מעמד יותר ממספר חודשים,הרופא אמר שנראה לו שבגלל סד הלילה שהכין לי פסקה השחיקה וכדאי לנסותמ ועובדה ההגבה בת שנה ובמדידה שערך השבוע הגובה נשמר,
    הוא ממליץ לי להגביה את השיניים העליונות עם snap on smile
    שזה לדבריו שיטה חדשה,
    ניסיתי לבדוק באינטרנט,אך זה מופיע בעיקר במרפאות אמריקאיות לשיקום קוסמטי ןאין התייחסות לנושא שימושיות להגבהת הנשך ואפשרויות האכילה ביחד עם ההתקן,
    האם מוכר לכם ההתקן ומה דעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיטה חדשה "snap on smile"

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• snap on smile

ד``ר אבידן לרון
    03/06/2009

שלום
    לא מכיר את השיטה, קראתי עליה באינטרנט, נראה כמו שחזור זמני ואני מאמין שיתפקד ככזה.
    לא נראה לי כפתרון לבעיה שאתה מציג.
    המלצתי, תפנה ל2-3 מומחים לשיקום הפה, קבל הצעה ועלה והצלח.
    ד.א. הגבהה בעזרת קומפוזיט ,גם לדעתי יכולה להחזיק זמן רב.
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגבהת שמונה שיניים

ד''ר איל תגרי
    03/06/2009

לשואל שלום:
    מעבר לבחירה בחומר המשמש ל"הגבהה", קומפוזיט או אחר, עולה השאלה הכיצד מגביהים רק שמונה שיניים, ארבע בכל צד ?
    ומה עם שאר המשנן, מה עם השיניים האחוריות ?
    הגבהת הגובה אמורה להתבצע על כל השיניים לצורך שמירה על סגר ויחסים סגריים תקינים.
    אני מצטרף לעצתו של ד"ר לרון- שינויי מנשך וגובה הם דבר מורכב, כדאי שמומחה לשיקום הפה
    יראה אותך ויחווה את דעתו.
    בהצלחה
    ד"ר תגרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו