רגישות בשיניים תחתונות קדמיות

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• רגישות בשיניים תחתונות קדמיות
    נועה
    26/07/2009

שלום רב,
    מזה כשנה וחצי אני סובלת מרגישות בשתי השיניים התחתונות הקדמיות ככל הנראה כתוצאה משחיקת שיניים. הרגישות מתבטאת באי נוחות ממשבי אוויר קרים ובעת הגיית האותיות צ,ז,ס. אני משתמשת קבוע פעמיים ביום במשחה לשיניים רגישות+מי פה של אלמקס, הייתה הטבה בהתחלה אך כעת המצב חזר להיות כמו קודם. עקב השחיקה עשיתי סד לילה, אך לאחר מספר חודשים הפסקתי להשתמש בו משום שהוא לא הטיב עם מצבי, לא התרגלתי אליו ולכן הפריע לי מאוד לישון.
    רציתי לשאול מה המלצתכם במצב כזה? האם ישנה אפשרות לשחזר ציפוי מעל אזור השחיקה?

תודה נועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות בשיניים תחתונות קדמיות

ד''ר איל תגרי
    26/07/2009

לנועה שלום:
    את צריכה לעבור בדיקה יסודית. יתכן והבעיה שלך נרחבת יותר ממה שאת חוששת. שחיקה נרחבת משפיעה לא רק על רגישות שיניים, ויתכן שהסימפטומים הללו הינם רק "קצה הקרחון".
    אני ממליץ לך לבקר באתר של האיגוד הישראלי לשיקום הפה ולבחור מומחה או שניים הקרובים למקום מגוריך ולהיבדק על ידם.
    בהצלחה ובבריאות
    ד"ר תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות בשיניים

ד``ר אבידן לרון
    26/07/2009

שלום נועה,
    ראשית אני ממליץ שתבדקי ע"י מומחה לשיקום הפה שיאבחן את הסיבה לרגישות, יש כיום חומרים שרופא השיניים יכול למרוח על השיניים להורדת הרגישות, בנוסף כדאי לבדוק באם הסד שייצרו לך תקין. כמו כן ניתן לשחזר ולצפות במידת הצורך.
    בקיצור , ממליץ על בדיקה.
    בהצלחה
    ד"ר לרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו