בקשר לשתלים

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• בקשר לשתלים
    ספטמבר
    31/07/2009

בטיפול שמתוכנן לי ישאר שתל ללא תפקיד בלסת תחתונה. האם כדאי לעקור אותו? האם עקירה כזו מסובכת יותר מעקירת שן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לשתלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לשתלים

ד''ר איל תגרי
    31/07/2009

לספטמבר שלום:
    נראה לי שעולות כמה שאלות כבדות משקל לגבי הטיפול שעברת:
    1. האם השתל שישאר ללא תפקיד הונח ע"יי הצוות שמטפל בכך כרגע ? אם כן, מדוע ? אם לא,
    מדוע החלפת צוות ?
    2. מהם השיקולים ומהי תוכנית הטיפול שנמסרה ובוצעה שבעקבותיה הונח השתל שהיום קוראים לו "השתל ללא תפקיד" ? מיהו הרופא החתום עליה ? האם נעשתה תוכנית טיפול שיקומית ראויה לפני שהוחדר השתל "ללא התפקיד" ?
    3. "עקירת שתל" היא פרוצדורה כירוכית קשה ודרמטית הרבה הרבה יותר מהוצאת שן, ודי לחכימה ברמיזה.......
    בהצלחה ובבריאות
    ד"ר תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זהו...

ספטמבר
    03/08/2009

בזמנו התחלתי טיפול ללא בירור מעמיק. כי בטחתי ברופא. רק אחרי שקלטתי לאיזה ברוך הוא הכניס אותי התחלתי ללמוד את הנושא וכמובן שהחלפתי רופאים. בגלל השתל ללא תפקיד אני קצת לא שקטה בלשון המעטה. האם הוא יכול להזדהם אם ישאר בפה? האם הסיכון לזיהום שונה מזה שהיה אילו כן היה לו תפקיד? מצד שני אולי בעתיד אזדקק לו ולכן כדאי שישאר בפה . אני מאד מתלבטת והייתי רוצה לשמוע דעה נוספת. את הרמז אני בטוחה שהבנתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זהו

ד''ר איל תגרי
    09/08/2009

לצורך חוות דעת נוספת אתה צריך להיות על הכסא של רופא עם כל הרנטגנים וה- CT
    רק כך ניתן לתת עצה רלוונטית ספציפית לך, ולא בלונים פורחים באויר
    בהצלחה
    ד"ר תגרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו