שאלה בקשר לטיפול אצל שיננית,

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לטיפול אצל שיננית,
    חנה
    07/09/2009

דר' שלום,
    האם ניקוי יכול להזיק לאמייל ? מה הדרך העדינה ביותר לנקות כתמים שנגרמו מקורסודיל ודומיו ?
    לפני שנה השיננית השתמשה ב"השפרצה" של גרגרים רופא השיניים השתמש פעם בגומיה המולבשת על המקדח וחומר גרגרי,
    אני יודעת שאחרי ארוחה האמייל רגיש יותר, מה הזמו האידאלי לטיפול אצל שיננית מהבחינה הזאת ?
    אני מאוד חוששת מטיפול אצל שיננית משום שהשיניים שלי רגישות ובעבר טופלתי ע"י מומחה לשיקום הפה שטען שאין לי אבנית ואין צורך (שנים רבות), הייתכן ?
    בתודה,
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיננית

ד''ר איל תגרי
    07/09/2009

ראשית- יתכן שאת אינך צוברת אבנית. מדוע שלא תפני שוב לאותו מומחה לשיקום הפה, או למישהו אחר ?
    שנית- נכון, צריך לדעת לסלק אבנית אחרת ניתן לפגוע בשנהב...
    לכן חשוב לבחור רופא שיניים טוב שיקפיד על הנחיות לשיננית מותאמות לכל מטופל....
    בהצלחה
    ד"ר תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשךך לגבי ניקוי כתמי קורסודיל

חנה
    09/09/2009

תודה רבה על התשובה,
    שאלה נוספת, האם ככל שמחכים יותר זמן עם הנקוי של הכתמים יהיה יותר קשה לנקות אותם ? או שאוכל לחכות עןד כ-3 חודשים ?
    בתודה,
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקוי כתמים מקורסודיל

ד``ר אבידן לרון
    09/09/2009

שלום חנה,
    ככל שמנקים מהר יותר, זה קל יותר
    בהצלחה,
    ד"ר לרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו