מחפשת רופא שיניים המתמחה בשיקום הפה

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• מחפשת רופא שיניים המתמחה בשיקום הפה
    אולה
    28/09/2009

שלום,
    אני בת 25 וצריכה לשקם כמעט את רוב הפה , לעשות כתרים בשיניים קידמיות ואחרויות,ושתלים בשתי שיניים ועקירה כירורגית, הייתי אצל מספר רופאים כל אחד הציע תוכנית שונה לחלוטין בעליות משתנות.
    רציתי לדעת האם יש רופא שיניים המתמחה בשיקום הפה במרפאת ככלית סמייל שבחדרה, חשוב לי שיהיה דגש גדול על אסטתיות, כיוון שמדובר בשיניים קידמיות ועל יחס אנושי כיוון שמדובר בעבודה רבה.
    האם ניתן להשיג מידע הודות הרופאים אשר עובדים במרפאה ולברר מהי התמחותם?

בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מומחה לשיקום הפה

ד``ר אבידן לרון
    28/09/2009

שלום אולה,
    אם את רוצה לדעת על הרופאים העובדים בכללית סמייל בחדרה, צרי עימם קשר והם יספקו לך את המידע.
    סביר להניח כי לא נמצא שם מומחה לשיקום הפה, זו תחושתי, ולפי מה שאת מתארת כדאי כי תקבלי את הטיפול אצל רופא פרטי , שם תוכלי לקבל טיפול אישי, הרופא לא יתחלף ותהיה לך כתובת לשנים רבות.
    אני ממליץ כי תפני לאתר של האיגוד לשיקום הפה, מצאי רופאים הקרובים לאזור מגורייך, תפני אליהם, תיבדקי, תתרשמי, תקבלי הצעות מחיר וקבלי החלטה.
    בהצלחה
    ד"ר לרון

נ.ב. אם רעננה אינה רחוקה לך, את יכולה לפנות אלינו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו