פיטריה ברוק

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• פיטריה ברוק
    אתי ירימי
    24/10/2009

יש לי בעיה של כתמים שחורים על השיניים. השיננית מנקה את הכתמים בהשפרצה של גרגרים.
    אך הבעיה היא שהכתמים חוזרים אחרי חודש וחצי, חודשיים ולא כל כך נוח וכנראה גם לא בריא,
    לנקות את השינים אצל שיננית כל חודשיים. השיננית טוענת שהכתמים נגרמים מפיטריה ברוק.
    האם יש פתרון לבעיה ?

יש לי עוד שאלה, השיניים שלי בריאות (אין לי אפילו סתימות) אבל שלושת השיניים הקידמיות שלי עקומות. פעם התקנתי גשר אך לא יכולתי לסבול את זה והורדתי אותו לאחר שבוע. כל הרופאים שהתעצתי איתם, כדי למצוא פתרון אחר, כמו כתרים, אמרו שלא כדאי לי לנגוע בשניים בריאות.
    אבל לי הדבר מציק. האם הם צודקים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטריה ברוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעת השיניים

ד''ר איל תגרי
    24/10/2009

לאתי שלום:
    אם השיניים שלך "עקומות" אזי הניקוי שלהן לא יסודי וזה יכול להסביר את הצביעה הכהה
    המצטברת על גביהן בקצב מהיר.
    יש לעבור בדיקה אצל רופא שיאבחן את הצביעה ( עם כל הכבוד לשיננית.... היא לא רופא...)
    לגבי יישור השיניים
    כיום יש כמה וכמה שיטות, לא רק "גשר", שווה להתייעץ עם מומחה לשיקום או אורתודונטיה
    חוץ מזה, אולי עכשיו כבר התבגרת ותוכלי "לסבול" את זה לחצי שנה ?
    לא מתים מזה...
    בהצלחה ובבריאות
    ד"ר אייל תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו