הלבנת שיניים

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• הלבנת שיניים
    רותם
    31/10/2009

שלום. אני בת 14 וחצי. אני רוצה לעשות הלבנת שיניים ורופא השיניים שלי אמר לי שאפשרי לעשות הלבנה גם בגיל הזה. האורתודנט שלי אמר לי שאסור לעשות הלבנה בגיל הזה. בקיצור: מומלץ לעשות הלבנה בגיל הזה או לא? מה הסיכונים ומה השיטה הכי טובה ושהכי פחות פוגעת בשן? מה העלות שלה?
    תודה, רותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלבנת שיניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רותם

ד''ר איל תגרי
    31/10/2009

לרותם שלום:
    בגילך הייתי ממליץ להימנע מהלבנת שיניים
    למעט אם יש צביעה קשה, פגם כלשהו.
    המתיני עד אחרי הצבא.
    שינייך אפילו לא סיימו את ה"בקיעה הפסיבית".
    השקיעי את זמנך בלימודים וחברים.....
    הרבה בריאות ואושר
    ד"ר תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך...

רותם
    02/11/2009

היי
    תודה על תגובתך. רציתי לשאול מהם הסיכונים בהלבנת שיניים בגיל כזה. הצבע של השיניים שלי מפריע לי, למרות שהוא לא כל כך כהה.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלבנת שיניים בגיל 14

ד``ר אבידן לרון
    03/11/2009

שלום רותם,
    אני מסכים עם ידידי ד"ר תגרי כי אם ניתן לדחות את הטפול של ההלבנה אז עדיף, כי חלק מהשיניים טרם סיימו את התפתחותן.
    אך במידה וזה מאד מפריע לך, ניתן ע"י רופא המנוסה בפרוצדורה, בצורה מבוקרת ולמשך זמן קצר לבצע הלבנה ביתית ללא חשש.
    בברכה,
    ד"ר לרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה:)

רותם
    04/11/2009

תודה רבה על תגובתכם. מה זה אומר "טיפול ביתי"? חשוב לציין שהשיניים שלי סיימו לנשור ולצמוח כבר בסוף כיתה ד'.
    רותם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלבנת שיניים לגיל 14

ד``ר אבידן לרון
    04/11/2009

שלום רותם,
    מדובר על פלטה שקופה שמותאמת לשיניים שלובשים אותה על השינייםם בלילה, בבית, עם חומר הלבנה שמסופק ע"י הרופא שינים.
    בברכה
    ד"ר לרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו