ציפויי חרסינה לעומת בונדינג

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• ציפויי חרסינה לעומת בונדינג
    שי
    24/11/2009

אני סובל משיניים עליונות קדמיות שחוקות, וזה מפריע לי אסתטית.

הוצע לי ע"י רופא שיניים לבצע בונדינג במקום ציפוי חרסינה, בעלות זולה בהרבה. האם זה טיפול מומלץ והאם ניתן להגיע לתוצאות טובות באמצעות טיפול זה?

חשש נוסף שלי הוא שהשחיקה של השיניים תפגע בטיפול. נאמר לי שיהיה עלי לשים סד, והשאלה מה יהיה על הטיפול אם לא אסתגל לשינה עם סד? האם ישנם פתרונות אחרים (מלבד סד) לשחיקה?

ושאלה נוספת: האם בתחום זה של טיפול שמטרתו אסתטית יש יתרון למומחה לשיקום פה?

תודה,
    שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפוי חרסינה לעומת בונדינג

ד``ר אבידן לרון
    24/11/2009

שלום שי,
    בונדינג יכול להיות יפה מאד , תלוי במיומנותו ובכשרונו של הרופא המטפל, אבל ציפוי חרסינה יהיה בד"כ יפה יותר.
    נקודה נוספת היא עמידותו של ציפוי החרסינה שהיא גבוהה יותר לאורך זמן לעומת הבונדינג.
    יש להזהר במקרים של שחיקהולבדוק אם בכלל המקרה מתאים לציפוי בכלל, בכל מקרה סד לילה הוא חובה ואין סיבה שלא תתרגל אליו,
    אי שימוש בסד יגרור שברים בשיקום , לא משנה מה סוגו, עוגמת נפש וצורך בתיקונים או חזרה על הטפול.
    לגבי מומחה לשיקום הפה, ראשית יש לו את המיומנות להמליץ לך על הטיפול המתאים יותר, שנית, מיומנותו ונסיונו אמורים לתת לך טיפול טוב יותר, מתאים יותר, עמיד יותר ואף אסתטי יותר.
    בהצלחה,
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו