רוצה מראה שיניים יותר יפה

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• רוצה מראה שיניים יותר יפה
    אור
    15/12/2009

שלום אני רוצה לשפר את מראה השיניים שלי השינים בלסת העליונה ניראות בסדר גמור רק יש לי בעיה בלסת התחתונה והייתיצריך לעשות גשר אבל אני לא מסוגל לעשות מהבושה וגם להיות אם זה הרבה זמן אז הרופא שיניים עשה לי בודינג בשיניים וניסה לשפר תמראה של השיניים העקומות ודרך אגב הוא אמר לי שאם חרסינה זה יצא יותר יפה אבל זה עולה בהרבה יותר כסף אבל אני שוקל לעשות חרסינה ו..יש לי בעיה של שן אחת שהיא הכי מפריעה לי השן יוצאת קצת לבחוץ אז מה שהוא עשה בבודינג זה מילה תמקום שנשאר מהשן שיצאה קצת וזה לא מספק אותי כל כך רציתי לדעת אם אתה חושב שאפשר לעשות דברים שיראו יותר טוב כמו נגיד אם יש דבר כזה עקירה של השן ולשים שן חדשה [לא יודע אם יש דבר כזה] ודרך אגב בשיניים האחרות אני קצת מרוצה יותר אבל גם לא מספיק אז ביגלל זה אנירוצה לעשות חרסינה ואני מאוד וגם עשיתי הלבנת שיניים דרך אגב ואני רוצה שהשיניים שלי יראו הכי לבנות וישרות שאפשר בלי גשר רציתי לדעת אם יש עוד דרכים חוץ מבודינג וחרסינה לשפר תמראה אשמח אם תענה לי על השאלות בתודה אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה מראה שיניים יותר יפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים יפות

ד``ר אבידן לרון
    15/12/2009

שלום אוררר
    אין אפשרות לענות לשאלותיך ולהציע לך אפשרויות טיפול ללא בדיקה שלך, אני ממליץ שתבחר לך מומחה לשיקום הפה באזור מגוריך ואני משוכנע שהוא יוכל לענות על כל השאלות.
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו