התיעצות

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• התיעצות
    nataly
    15/02/2010

עברתי תהליך ארוך ומפרך של עקירת שתי השיניים הקדמיות ביותר העליונות +השתלת עצם+2 שתלים וכיום לאחר שנה מאז ההשתלה עשיתי חשיפת שתל ואני עומדת בפני שיקום כלומר כתרים . הייתי מעוניינת להתייעץ יש לי מכרים שעובדים במעבדת שיניים מצויינת-שאחרי עוגמת נפש רצינית מפליפר רעוע(שהיה נופל כשהייתי מדברת) ומאוד מאוד רע אסטתית שנעשה לי במרפאת שיניים של אחת הקופות המוכרות בנו לי פליפר ללא ווים שהיה נראה טוב וטבעי עד כדי כך ששקלתי להישאר איתו לתמיד . בכל אופן הייתי מעוניינת שהם אלה שיבנו לי את הכתרים הבעיה כמובן שהם אינם עובדים עם הרופא שלי שעובד עם מעבדה גרועה ביותר. הם הציעו לי לעשות אצלם את המבנים והכתרים לפי התאמה אישית במקום -מידות, צבע שיניים וכל מה שאבקש אבל זה אומר גם שהם אלה שירכיבו לי את הכתרים ..הפליאה אותי האפשרות של הרכבת כתרים לא על ידי רופא שיניים ..האם זה מקובל \אפשרי שהטכנאי יתקין שיניים ולא רופא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקנת הכתרים שלא ע"י הרופא

ד''ר איל תגרי
    15/02/2010

לנטלי שלומות:
    1. עבודה בתוך הפה, מטבעים \ מידות הרכבת מבנים וכתרים אסורה על מי שאינו רופא, וגם לא תהה טובה כעבודה שתתבצע ע"י רופא מיומן וטוב.
    2. מצער לשמוע שהרופא שלך עובד עם מעבדה גרועה.
    3. את יכולה לבקש ממנו לעבוד עם מעבדה אחרת, ולשלם להם את הסכום שהוא רגיל לשלם, ואת תשלימי את החסר מכיסך.
    4. לחילפין, את יכולה להרשות לו לסיים את העבודה, ואם איכות העבודה לא תמצא חן בעינייך ללכת לרופא אחר ולהחליף....
    5. חבל שיש לך רופא שאת לא סומכת עליו או על המעבדה...

בברכה
    ד"ר תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו