שלום רב..

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שלום רב..
    אבי
    31/03/2010

אני לא יודע אם אני נמצא בפורום הנכון אבל בכל זאת אודה לכם אם תעזרו לי..

הורדתי לא מזמן את הגשר שלי והשייניים ישרות והבעייה שנשארה לי עכשיו היא שכשאני מחייך השפה העליונה מסתירה קצת את השיניים העליונות כך שלא רואים אותך כל כך כמו שאמורים לראות. מה אפשר לעשות עם זה ואם זה ניתוח כלשהו כמה יעלה לי הניתוח הזה..?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדתי את הגשר......

ד''ר איל תגרי
    01/04/2010

לאבי שלום:
    חסרים מספר פריטי מידע די קריטיים כדי לענות לך ?
    כמה זמן היית בטיפול ?
    בן כמה אתה ?
    מה היה המצב ההתחלתי ?

כמו שאתה מבין, אתה צריך בדיקה יסודית של מומחה.....
    בהצלחה
    ד"ר תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

אבי
    02/04/2010

אני הייתי בן 16 שהתחלתי את הטיפול הורדתי את הגשר בגיל 19,הטיפול נמשך די הרבה זמן בגללי מכייוןן שדחיתי טיפולים עכשיו אני בן 20..

המצב ההתחלתי שלי לפני הגששר היה שהייתה לי צמיחה הפוכה השיניים התחתונות כיסו את השיינים העליונות וכך גם השפה התחתונה כיסתה לי את השפה העליוננה עכשיו זה הסתדר ונשאר לי רק הקטע של החיוך שכשאני מחייך לא רואים את כל השיניים העליונות וזה די מפריע לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

ד''ר איל תגרי
    04/04/2010

לאבי שלום:
    אתה בהחלט צריך ייעוץ רציני,
    אבל בלי תמונות פנים ותמונות שיניים ומודלים של מצב המשנן לא ניתן לדעת שום דבר........
    אתה צריך להיכנס למרפאה שאתה סומך על הרופא, ולבלות שם כמה שעות !!
    חג שמח
    ד"ר תגרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו