פטרת הפהֹ דחוף

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• פטרת הפהֹ דחוף
    op
    18/04/2010

שלום רב

יש לי פטרייה בפה שניסיתי לטפל בפה בתרופת ניסטטין והטיפול לא הצליח. טיפלתי במשך 20 יום.
    היה שיפור מסויים במשך תקופת הטיפול אבל השיפור נעצר בשלב מסויים.
    אני הבנתי שצריך בעצם לפנות לרופא מומחה ברפואת הפה, ורופא שיניים לא אחראי על טיפול בפטריות, ברצוני לדעת איפה יש מרפאות כאלה, שים לב שלא ביקשתי שתמליץ לי על רופא או מרפאה, אבל אני מבוטח בשירותי בריאות בכללית ובאתר אין רופאים בהתמחות כזאת. ולכן אינני יודע איך אפשר להגיע למרפאות שמתמחות בבריאות הפה , אשמח אם תוכל לומר לי איפה יש מרפאות כאלה בארץ ובמיוחד באזור צפון, חיפה, עפולה.
    שאלה שנייה: יש לי ניתוח ואריקוצל (באשכים- בחתך מתבצע במפשעה) באמצע החודש הבא. האם קיום הפטרייה בפב יכול להפריע לניתוח או יכול לגרום לבעיה כלשהי בניתוח? כשקבעתי תור לניתוח לא ידעתי שיש לי פטרייה ועכשיו אני מאוד לחוץ ואינני יודע מה לעשות. אשמח לקבל את עזרתכם.
    אני בן 25,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרת הפהֹ דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרת הפהֹ דחוף

ד''ר איל תגרי
    18/04/2010

עליך לגשת למרפאה לרפואת הפה, או בקופת חולים
    או באונ' תל אביב \ ירושלים.
    בהצלחה ובבריאות.
    ד"ר תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרייה בפה

OP
    18/04/2010

שלום רב,

תודה על המענה המהיר
    אז עדיף לי ללכת לתל אביב כי אני הייתי כמה פעמים באוניבסיטה ואני יודע להגיע לשם, באוני' העברית אף פעם לא הייתי. אז לפנות לבית הספר לרפואת שיניים או שיש מרפאה ליד בית הספר? או לאן בדיוק?
    ומה אני צריך לקחת? הפנייה? כרטיס קופת חולים? צריך לקבוע תור? או שניתן לקבל טיפול בלי לקבוע תור?
    אני מבוטח בריאות כללית (יש לי כללית מושלם)
    אשמח לקבל שוב את עזרתך. תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרייה בפה

ד''ר איל תגרי
    18/04/2010

,תרים טלפון ותשאל
    אתה כבר ילד גדול.............
    בהצלחה
    ד"ר תגרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו