למי אני צריכה לפנות אם מעולם

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• למי אני צריכה לפנות אם מעולם
    מורן
    19/05/2010

אם מעולם לא הייתי אצל רופא שיניים ויש לי ריקבון קיצוני וחמור בשיניים?
    אני צריכה לקבוע תור רגיל לרופא שיניים? ללכת אליו ולהראות לו את הבעיה שלי? ומה הטיפול שיעשו לבעיה שלי? בבקשה תעזרו לי כי אין לי מושג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למי לפנות ?

ד''ר איל תגרי
    19/05/2010

שלום לך, בדיקה שגרתית אצל רופא השיניים חשובה מאד לשמירה על בריאות המשנן - חניכיים ושיניים.. חבל שעד היום לא הקפדת על כך. יחד עם זאת יותר טוב מאוחר מלעולם לא. לכן, הצעד הראשון הוא לקבוע תור אצל רופא השיניים לבדיקה מקיפה. יתכן מאוד שרופא השיניים יבקש ממך לעבור סדרת צילומים במכון רנטגן כדי לערוך אבחון יסודי יותר. בעקבות הבדיקה, רופא השיניים יציע לך תוכנית טיפול.
    ככל שתקדימי לטפל, כן ייטב. יתכן שלאור הנזק הרב שאת מתארת - רצוי שהרופא יהיה מומחה לשיקום הפה !
    שיהיה בהצלחה.
    בברכה
    ד"ר תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אבל אתה יכול לומר לי

מורן
    20/05/2010

אתה יכול לומר לי איזה טיפול בדיוק ייתנו לי? איך יוציאו את הריקבון והאבנית הקשה שיש לי? האם יש שם לטיפול הזה? מה בדיוק יעשו לי? אני מודאגת. ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: אני

ד''ר איל תגרי
    20/05/2010

גבירתי היקרה
    לא לומדים שחיה בהתכתבת. את צריכה לקפוץ למים.
    או במילים אחרות
    תלכי לרופא שיניים, תשבי אצלו על הכסא, תדברי איתו, והוא ידבר איתך !
    בהצלחה !
    ד"ר תגרי !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו