כתר בשן קדמית שנפל עם המבנה הפנימי

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• כתר בשן קדמית שנפל עם המבנה הפנימי
    יעל
    01/06/2010

היה לי בפה כתר בשן קידמית במשך כעשר שנים בערך, וכתר זה יצא מהמקום עם המבנה שלו, מן משהו דק ממתכת שניראה כמו מסמר ועליו מודבק כתר חרסינה - כיום אני מדביקה את הכתר מספר פעמים ביום בדבק שיניים קוקידנט - מה אנ יכולה לעשות? האם לעשות כתר חדש? או שתל? האם יהיה קל יותר להתקין שתל במקום זה, היות ויש לי כבר חור במקום זה, שהיה מיועד למסמר המשונה הזה, שהחזיק את הכתר שהיה לי. אני חוששת מהטיפולים והמקדיחה המיועדת להשתלת הבורג במקרה של השתלה - לכן שאלתי, האם במקרה שלי, כשכבר קיים חור של מבנה הכתר, הטיפול אמור להיות קל יותר? במקרה של השתלה?
    לתשובתכם אמתין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתר שנופל

ד``ר אבידן לרון
    01/06/2010

שלום יעל,
    צריך לבדוק אותך, הכי טוב היה אם אפשר להכין מבנה וכתר חדשים, רק במקרה ואין אפשרות, ויש צורך בעקירת השורש, צריך לחשוב על חלופה , לדוגמא שתל, אבל זו לא האופציה היחידה.
    בקיצור , בדיקה!
    בברכה'
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

יעל
    02/06/2010

לד"ר אבידן לרון - תודה על תשובתך. אני מירושלים, ורציתי לדעת האם יש לכם מרפאה גם בירושלים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר אבידן לרון
    05/06/2010

שלום יעל,
    יש לנו רק מרפאה אחת, ברעננה.
    ....זה לא כלכך רחוק מירושלים, יש לנו פצינטים לא מעטים מעיר הקודש....
    בהצלחה
    ד"ר לרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו