רגישות בשיניים

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• רגישות בשיניים
    טליה
    22/08/2010

מזה שבועיים אני סובלת מרגישות בלתי נסבלת בשיניים הקידמיות עד מצב של חוסר יכולת לסבול מירקמים שונים בעת מגע .רופא השיניים איבחן שני סדקים בשיניים הקדמיות שנובעים כנראה מתאונה שהייתי מעורבת בה באפריל ממש ניתן לראות את הסדק בצורה אנכית הוא שייף קצת ושם חומר מעיין צהוב ואמר שננסה שוב ואם לא נצטרך לעשות טיפול שורש דבר שעם הזמן יפגע בשן ובצבעה או לעקור וללשים שתל דבר שאיני רוצה כי אילו שתי השיניים הקידמיות האם יש טיפול אחר ומהיר כי אני ממש סובלת ... שלא מצריך עקירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות בשיניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות בשיניים

ד''ר איל תגרי
    23/08/2010

לטליה שלום:
    אנא תארי את הרגישות:
    האם לניקוש ומגע ?
    האם לקור ? האם הרגישות נמשכת לאחר מגע קור לזמן מה ?
    האם נבדקת רנטגנית ? יתכן וישנם סדקים או אף שברים בשורשים...
    תשובות לשאלות אלו ינחו אותי במתן תשובה מתאימה..
    בברכה
    דר' תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות בשיניים 2

טליה
    23/08/2010

שלום
    הרגישות היא גם בעת מגע ונקישה ,גם בחום וקור והיום גם כל הזמן מן הקרנה שעולה מלמטה בסיס השן למעלה .שן אחת רגישה יותר לא עשיתי שום צילום ,היום טלפונית הרופא נתן לי אנטיביוטיקה אפילו הנשימה מפריעה לשן,מה עליי לעשות ? גם אופטלגין לא עוזר.תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות בשיניים 2

ד''ר איל תגרי
    23/08/2010

מה עלי לעשות:
    1. להחליף רופא. רופא שנותן אנטיביוטיקה ללא צילום רנטגן וללא בדיקה פיסית אלא רק דרך הטלפון עדיף שלא יהיה רופא.
    2. לעבור בדיקה יסודית כמובן כולל בדיקה רנטגנית.
    לפעול על פי הממצאים !!
    בברכה
    דר' תגרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו