שן משחירה

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שן משחירה
    זוהר
    16/09/2010

הי אייל,
    לפני ארבע שנים כאבה לי קצת השן,ובתמימותי ובטמטומי שמעתי לעצתו של הרופא בקופ"ח וביצעתי טיפול שורש בשן קדמית...השן השחירה ביום שאחרי,ולכן רצתי לרופאים אחרים,שהסתכלו בצילומים וקבעו חד משמעית שיכולתי לפתור את הכאב בעזרת סתימת חריר, ובוודאי שלא באמצעות טיפול אגרסיבי כמו טיפול שורש,ועוד בשן קדמית...
    רופא אחר פתר את הבעיה באופן זמני באמצעות סתימה לבנה אלא שכיום,ארבע שנים אחרי,היא שינתה גוון ומהווה מפגע אסתטי של ממש......
    החיוך שלי כבר לא יפה כמו שהיה פעם,ואני אובדת עצות...
    שתי שאלות לי אליך:
    א.מהו הכתר המומלץ במצבי?חרסינה?גלוונו?אחר...?האם כתר בשן אחת בלבד לא גורם להבדל נראה לעין בין השיניים הקדמיות?
    ב.האם ניתן לתבוע את הרופא/המרפאה בגין הנזק שנגרם, והאם ניתן להוכיח את הקשר הנסיבתי בין הטיפול הרשלני להשחרת השן על נקלה?
    אשמח אם תשובותיך תעלינה חיוך על פניי,במחשבה שנייה...אני לא יכולה לחייך עם שן כזו.חחחחחחח....
    אשמח לקרוא את דעתך בנושא.
    גמר חתימה טובה,
    זוהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שן משחירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן משחירה

ד''ר איל תגרי
    16/09/2010

לזוהר שלום:
    לשאלותיך:
    ב. כתלות בזמן שעבר, ובחומר הרפואי הקיים, ניתן לתבוע.
    א. לא בטוח שצריך כתר, ניתן גם לבצע הלבנה תוך כותרתית לשן שעברה טיפול שורש.
    צריך בדיקה אצל רופא מומחה - לשיקום או לטיפולי שורש.
    אפשר לחיך !!!!!!!!!
    גמר חתימה טובה
    דר' תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו