הדבקת כתרי זרקוניה

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• הדבקת כתרי זרקוניה
    רינת
    15/10/2010

שלום רב

עושים לי 2 כתרי זירקוניה בשיניים קדמיות. אנחנו בשלב מדידת החרסינה.

אני מבקשת מהרופא שידביק לי עם דבק זמני כדי שאדע שאני מרוצה לפני ההדבקה הקבועה.

הרופא אמר לי שעדיף להדביק כתרי זירקוניה ישר באופן קבוע ושדבק זמני יכול לפגום בהם.

האם הוא צודק?

האם לא ניתן להדביק קודם זמני?. הייתי רוצה ללכת עם הכתרים לפחות כמה ימים ולהיות בטוחה שהם נוחים ויפים לפני שמודבק קבוע.

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקת כתרי זרקוניה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקת כתרי זרקוניה - תגובה

ד''ר איל תגרי
    15/10/2010

לרינת שלום
    את יותר צודקת ממנו.
    הדבק הזמני לא פוגע, אך הכתרים עלולים ליפול אם הדבק חלש מדי או לא לרדת כראוי אם הדבק יהיה חזק מדי.
    מצד שני אכן כתרים קדמיים זה משהו מאד חשוב. לכל הפחות תבקשי שיהיו בפה במשך כמה שעות, אפילו במרפאה.
    תבואי למרפאה בשעות היום, ותביאי עמך בן זוג \ חברה קרובה כדי שיתנו עוד זוג עיניים.
    וגם חשוב לבדוק את הכתרים כשבועיים אחרי ההדבקה - גם שסולקו כל עודפי הדבק וגם לראות שאין דלקת חניכיים (שעלולה להיגרם את השוליים \ ההתאמה לא נעשתה כמו שצריך).
    את יכולה לראות דוגמאות באתר שלי.
    בהצלחה
    דר' תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתר זרקוניה שנפל

קארין
    12/06/2012

שלום רב:

עשו לי כתר זרקוניה בשן טוחנת. והדביקו עם דבק מיוחד לזרקניה. ולאחר כשבועיים הוא נפל. האם זה אומר שהכתר לא מתאים במידותיו או מה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתר זרקוניה שנפל - תגובה

ד''ר איל תגרי
    12/06/2012

זה בטוח אומר שאת צריכה לחזור במהרה לרופא שהדביק את הכתר !!!
    ולשמוע ממנו מה הוא מציע...
    אבל אכן, אם נפל פעם אחת, יפול עוד....
    אלא אם מישהו יבצע איזה שינוי כלשהו בשן ובהכנה...
    בברכה
    דר' תגרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתר זרקוניה שנפל

קארין
    12/06/2012

בס"ד

תודה רבה על התגובה המהירה. אכן חזרתי לרופא השיניים. והפעם הוא הדביק לי את הכתר עם דבק פוג'י ולא עם דבק מיוחד לזרקוניה כמו שעשה קודם. האם דבק פוג'י מתאים להדבקת כתר זרקוניה ? ושאלה נוספת על הדרך, האם כתר זרקון אוקסיד חזק יותר מכתר זרקוניה ? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתר זרקוניה שנפל - תגובה

ד''ר איל תגרי
    13/06/2012

אני מציע שתגשי לבדיקה נוספת אצל רופא נוסף, שיוודא שההדבקה בסדר ואין עודפי דבק
    ואז להמתין כמה שבועות \ חודשים ולראות האם הכתר לא יפול שוב.....
    לגבי החומר - ההבדל ב"חוזק" אינו משמעותי...
    בברכה
    דר' תגרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו