כתר או ציפוי?

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• כתר או ציפוי?
    דקלה
    13/11/2010

היי. יש לי שן קדמית אחת שעברה טיפול שורש לפני כ-5 שנים והשן הקדמית הנוספת שבורה מעט והושלמה עם סתימה לבנה. אני מתחתנת בעוד 3 חודשים וחוששת שעשיית כתרים לא תראה יפה בחתונה. האם ניתן רק לצפות את השיניים בחרסינה? האם זה עמיד ויראה טוב תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתר או ציפוי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתר או ציפוי? - תגובה

ד''ר איל תגרי
    13/11/2010

לדקלה שלום, ומזל טוב על החתונה הקרבה..
    יש להתייחס לכל שן בנפרד. האם השן שעברה טיפול שורש נראיית טוב ? אם לא, בהחלט יתכן שרצוי להניח עליה כתר. כתר שיבוצע כראוי יהיה אסתטי ולא יראה כלל !!
    ציפוי חרסינה על שן שעברה טיפול שורש אינו רצוי ויכול להוביל לשבר כל השן, ואילו הכתר יכול להיות על בסיס זירקוניה לבנה ומתמזג יפה בשן אם, וזה שאלה גדולה, אם יבוצע כהלכה. - ראי דוגמאות באתר אינטרנט שלי.
    השן ששבורה מעט - אם הסתימה תקינה אזי ההתמזגות האסטית צריכה להיות בלתי מורגשת לחלוטין ! ואם לא - אז או מקצה שיפורים או אם השבר גדול ניתן לעשות ציפוי חרסינה - "למינייט".
    אם את מעשנת - רצוי ציפוי חרסינה ולא "סתימה" כי ההשלמה \ סתימה תמיד תצבע בצבעי העישון והקפה והתה..
    ראי כמה וכמה דוגמאות באתר האינטרנט שלי לנושאים אלו בדיוק !
    במזל טוב !
    דר' תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המפורטת וההכוונה

דקלה
    15/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו