שתלים דנטליים תאריך תפוגה

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שתלים דנטליים תאריך תפוגה
    שושנה כהן
    29/01/2011

בשיחה עם מישהו שמבין נאמ לי שיש תאריך תפוגה לפינים שמשתילים בפה. ואף נאמר לי שיש רופאי שיניים שלא מקפידים על כך ומשתילים כאלה שעבר זמנם. האם מישהו מכאן שמע על כך ואיך ניתן לדעת אם מה שהושתל אצלי הוא פין תקין. וגם מה הנזק שיכול להיגרם מפין שפג תוקף. שוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתלים דנטליים תאריך תפוגה - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    29/01/2011

שלום שושנה,
    עניין התפוגה יכול להשפיע על הסטריליזציה של השתל וחייבים כמובן להשתיל את השתל בתוך תחום התוקף.
    לגבי שאלת ה"איך אני יכלה לדעת.." זה כבר עניין של האמון שלך ברופא שמטפל בך, יש הרבה נושאים החשובים עוד הרבה יותר מעניין התוקף של השתל ואם את לא סומכת על רופאך אז כדאי לחפש רופא אחר.
    את כמובן יכולה לבקש לראות את אריזת השתל לפני החדרתו ולחילופין באם בוצעה כבר ההשתלה , את יכולה לבקש לראות את המדבקה שהיתה על אריזת השתל, הרופא חייב להדביק אותה בתיק הרפואי שלך ליד הרישום של הפעולה שבוצעה.
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו