לקראת הדבקה קבועה

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• לקראת הדבקה קבועה
    טובי
    13/02/2011

בס"ד
    שלום וברכה.
    עברתי טיפול שיניים שבמהלכו הורכבו כתרי זירקוניה על כל שיני הקדמיות. הכתרים הקבועים לפני הגלזורה הונחו למשך מס' דקות על שיני כאשר אני שוכבת על הכסא (כדי שלא יחליקו ויפלו) ונתבקשתי להתרשם. זה היה נראה לי בסדר ונתתי אישור. (הכתרים צולמו אז כשהם בתוך פי).
    כעבור שבוע הגיעו הכתרים המוכנים והודבקו לי בהדבקה זמנית. צורתם והצבע שלהם נראים בעיני, אך יש בעיה קטנה: כשמסתכלים היטב על 2 השיניים הקדמיות אחת מעט מעוגלת והשניה יותר רבועה.
    אמנם זו בעיה קטנה, וישנם אנשים שאינם מבחינים בזה, אך אני כן מבחינה, ואם שילמתי כסף על 6 כתרי זירקוניה נראה לי שאני זכאית לפתרון הבעיה הנ"ל....
    (אגב, עד כמה שזכור לי, בצילום של הגירסה ללא הגלזורה היו שני הכתרים הקדמיים בצורת שיניים ריבועיות - אבל אני צריכה לראות את הצילום - שנמצא אצל הרופא.)
    בעוד מספר ימים יש לי בע"ה תור לרופא - בהחלט ייתכן שהפתרון יכול להיות עיגול הכתר עם השן המרובעת (ולא "ריבוע" הכתר עם השן העגולה - מה שידרוש תוספת חומר...), אבל עד כמה שהבנתי מהרופא (שהבחין הכך מיד עם ההדבקה אך אמר שינסה למצוא פתרון כשאבוא בתור הבא) הוא ינסה לפתור את הבעיה ע"י שימוש במקדחות אצלו ולא לשלוח לטכנאי (יש לציין שמדובר ברופא מומחה בשיקום פה).
    שאלתי - האם ניתן לתקן זאת ברמה של רופא שיניים? או שעלי לעמוד על כך שאפגש עם הטכנאי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת הדבקה קבועה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקראת הדבקה קבועה - תגובה

ד''ר איל תגרי
    13/02/2011

את מתארת בעיה יחסית מינורית, ובהחלט ניתן "לתקן" את זה אצל הרופא.
    עם זאת, אם השיפור לא ימצא חן בעינייך, זה הזמן לבקש לשלוח למקצה שיפורים לטכנאי..
    בהצלחה
    דר' תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו