ריבוי בעיות

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• ריבוי בעיות
    מייק
    03/04/2011

אני בן 35 תמיד היה לי מבנה לסת בעייתי (שיניים בולטות), אבל אף פעם לא משהו נוראי מדי וחייתי עם זה בשלום. עד כה הטיפולים המורכבים ביותר שעשיתי היו סתימות. תחום שהזנחתי מאד הוא ניקוי אבן השן (מעולם לא ביצעתי כזה.....)

בשנה האחרונה התחילו לצוץ בעיות קשות, זה התחיל בנפילה של סתימות תוך כדי צחצוח, גדילת מרווחים בין השיניים הופעת כתמים שחורים בין המרווחים ונסיגת חניכיים.

אני שומע היום מיליון פרסומות ורציתי לדעת אם יש בהן ממש, האם אכן ישנם מרכזים שיכולים להעניק טיפול כולל בריאותי ואסטתי בזמן יחסית קצר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריבוי בעיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריבוי בעיות - תגובה

ד''ר איל תגרי
    03/04/2011

לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריבוי בעיות - תגובה

ד''ר איל תגרי
    03/04/2011

אתה לא באמת חושב, ללא קשר ל"מרכזים" שניתן לפתור בעיות נרחבות בתחום הרפואי והביולוגי, ב - "זבנג וגמרנו" ??
    ואם באמת "ימכרו" לך שאפשר, אתה באמת חושב שזה יעבוד לטווח הארוך ?
    בברכה
    דר' תגרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו