שאלה בקשר לכתר

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לכתר
    רון
    26/04/2011

שלום,

לפני 11 שנים עשו לי כתר ואני זוכר שהרופא אמר שהוא "זמני" או שההדבקה "זמנית". מאז חלפו הרבה שנים והיום נפל לי הכתר. מייד רצתי למכבידנט והרופא אמר לי שהשן המושחזת מתחת לכתר נשברה. האם זה ייתכן? זה לא פשוט עניין של הדבקה מחדש?

נניח והרופא צודק, ואכן נשברה לי השן, האם יש דרך להוכיח את זה או לראות את זה בעצמי? הוא מיד אמר שאני צריך לעשות מבנה מתכת בתוך העצם ושאי אפשר כבר להשתמש בשן כתומך אחיזה, אבל אח"כ אחרי שאמרתי לו שאין לי כסף לזה אז פתאום הוא אמר שאולי הוא כן יוכל לעשות משהו....בקיצור יצאתי משם עם הרגשה לא טובה, בלי פרטים ומבולבל.

אני חייב עזרה וטיפים בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לכתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לכתר - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    26/04/2011

שלום רון,
    עניין ההדבקה הזמנית כנראה לא קשור ,
    יתכן ושן תשבר , ולא ניתן יהיה להדביק את הכתר ויהיה צורך לבצע כתר חדש .
    לגבי האופציות הטיפוליות , הדרך הטובה ביותר היא לקבל חוות דעת נוספת, מומלץ ממומחה לשיקום הפה, נכון, העלויות קצת יותר גבוהות אך ההמלצה בד"כ טובה יותר.
    זו הדרך לצאת מהבילבול
    בהצלחה
    ד"ר לרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רון
    26/04/2011

תודה רבה על העזרה,

האמת שאין לי את התקציב לחוות דעת שניה ואאלץ לסמוך בעיניים עצומות על הרופא שיניים שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו