מוגלה מעל השן הקדמית

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• מוגלה מעל השן הקדמית
    אלה
    11/05/2011

שלום
    כבר יותר משלוש שנים יש לי מוגלה מע ההשן הקדמית היא מפריעה לי לפני חודש רופא השיניים שלי עשה לי טיפול שורש הוא אמר שישנה דלקת גדולה בשן לפני יומיים ראיתי שהמוגלה חזרה ויש לי כאבים בשן הלכתי לרופא והוא המליץ לי לעבור ניתוח שנקרא אפסקטומי מה החסרונות של הניתוח ? נאם יעול להיגרם נזק לשן ? האם יש תחליף לניתוח זה ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוגלה מעל השן הקדמית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוגלה מעל השן הקדמית - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    11/05/2011

שלום אלה,
    ניתוח אפיסקטומי הוא ניתוח בו מגיעים אל קצה השורש אשר נמצא בתוך הלסת , בגישה כירורגית , קוטמים אותו ואוטמים את השורש מקצהו הפנימי.
    זה נעשה בד"כ, כאשר יש בשן כבר טיפול שורש שלא הצליח אין דרך לבצע חידוש לטיפול שורש איכותי , בשל סיבות מסוימות, לדוגמא נעשה בשן כתר לאחרונה,
    במקרה שלך אני לא יודע מי ביצע את טיפול השורש, אך הוא נעשה רק לפני כחודש ואני לא משוכנע שזה הטיפול אותו את אמורה לעבור.
    אני ממליץ לך לפנות למומחה לטיפולי שורש לקבלת חוות דעתו מה לעשות ומומלץ גם לטיפולו,
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו