טיפול שורש

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• טיפול שורש
    עדי
    21/06/2011

שלום ד"ק לפני כמה שבועות התחילו לכאוב לי השיניים העליונות וכשהלכתי לכמה רופאים כדי לברר כולם אמרו לי שאני צריכה לעשות טיפול שורש, הלכתי לרופא שיניים והיום והוא עשה לי צילום בצילום נקבעו לי 4 סעיפים: טיפול שורש - שני תעלות בשיניים התוחנות אם אני לא טועה שן 25 מבנה המבוצע במרפאה כתר אקריל המבוצע במרפאה כתר חרסינה - מאוחה למתכת חצי אצילה - כולל מחיר מתכת השאלה שלי אם עשיתי רק טיפול שורש זה אפשרי להשאיר את זה מבלי לעשות כתר כי קצת קראתי על זה ויש כתרים שהם מברזל ולאחר כמה זמן הם מתחילים להשחיר וזה הפחד שלי כל כל השניים שלי יחסית לבנות ולא היתה לי אף פעם בעיה רצינית איתם אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול שורש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם צריך להכןי כתר בשן עם טיפול שורש

ד``ר אבידן לרון
    21/06/2011

שלום עדי
    התשובה לשאלתך צריכה לבוא לאחר בדיקה של השן, הסיבה להכנת כתר היא להגן על השן במידה וחסרה כמות חומר שן משמעותית, והיא עלולה להישבר או מהצורך להחזיר לשן את צורתה האנטומית.
    האם אכן צריך לבצע זאת בשן שלך? לשם כך צריך לבדוק אותך.
    לגבי הכתרים המשחירים, אין כל סיבה שזה יקרה במידה ומבצעים את הכתר בצורה נכונה ומדויקת ועל בסיס של מתכת אצילה או חצי אצילה וניתן גם לבצע את הכתר ללא מתכת כלל.
    רק רצוי שתדע כי פעמים רבות ההשחרה היא מחוסר דיוק של הכתר ו\או חשיפה של צוואר השן ולא תמיד מהחומר ממנו עשוי הכתר.
    לסיכום , עם רופא טוב אין לך מה לחשוש.
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה יכול להמליץ

עדי
    22/06/2011

לי על רופא טוב שעושה עבודה טובה בעינין הכתרים שאנשים יצאו מרוצים ממנו באיזור תל אביב או המרכז?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה יכול להמליץ - תגובה

ד''ר איל תגרי
    23/06/2011

את מוזמנת לקפוץ למרפאתי
    דר' תגרי, מלכי ישראל 7, ככר רבין, ת"א.
    מקווה שזה מספיק במרכז :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו