מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עוד כמה שאלותאיילת06/08/2011
הנהלת פורום יקרה,
בהמשך להודעות ששלחתי מוקדם יותר, ברצוני לקבל חוות דעת נוספת לגבי הטיפול לפני שאני מתחילה ליטול רואקוטן. האם אתן יכולות להמליץ על רופאי עור באיזור המרכז בקופת חולים כללית?
האם אתן יכולות להמליץ על מייקאפ מסויים? אני לא מבינה בזה כלום....מה אתן חושבות על מייקאפ+ קרם הגנה Triple של סבוקלם?
רכשתי לאחרונה גם קרם סבוקלם אקטיב, אך לפני שידעתי שיש לי רוזציאה. האם נחשב קרם ידידותי לרוזציאה או לא? בעקרון כמו הרבה קרמים אחרים שרכשתי גם הוא עבר מאוד מהר למדף ה"לא בשימוש" לאחר מספר נסיונות שעשו לי את הפנים אדומות יותר. בדיעבד, מרחתי את הקרם בתקופה שבה ניסיתי להפסיק את התלות באלידל, אז יתכן שהאדמומיות הגוברת נבעה מההפסקה באלידל....
לא מזמן קוסמטיקאית אמרה לי לנסות למרוח משחת פלא של טוסיק של תינוקות "אורה קרם" בטענה שהיא מחוללת פלאים לא רק בטוסיק.... שמעתן על זה?
תודה תודה,
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוד כמה שאלות - תגובה
יפית כהן13/08/2011איילת שלום,
דר' אורה שיפר- רופאת עור מפתח תקווה- מקבלת דרך קופ"ח כללית. רופאה לעילא ולעילא!!! מיקצועית ביותר. שווה לעשות את המאמץ ולהגיע אליה.
באשר לסדרת הקרמים של סבוקלם מניסיוני, קרמים פליאטיבים המקלים על סימפטומים במצבים של סבוראה. קרמים של חב' Avene לעורות רגישים/אדמומיים נטולי בישום ופארבנים מומלצים מאד!
באשר למייק אפ, מומלץ להשתמש במייק אפ אשר ניתן להסירו בנקל. תוכלי לקרוא על כך בתשובותיי בפורום.
לגבי משחת התינוקות לא אוכל לכתוב על סמך ניסיוני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה!
איילת16/08/2011היי יפית,
תודה רבה על כל התשובות שענית לי,
איזו מקצועיות, דייקנות ותשומת לב מירבית לכל שאלה!
את נהדרת!
תודה,
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שימוש ברטינול רפואי ללא חשיפה לשמש
שימוש בג`ל דואק והאם אפשר להיחשף לשמש
האם יש לי רוזציאה סובל מאדמומיות
רוזציה דרמטיטיס וקומפרוז בפנים- לייזר
רופאים מומלצים לטיפול ברוזציאה
טיפול ברוזאציה עם Invermectin 0.5% והופעת כתמים לבנים
התייעצות בטיפול ברוזאציה- איך כדאי לטפל
טיפול באקנה כתוצאה מרוזציאה
טיפול ברוזיצאה קרמים טבעיים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?