מידע רפואי
פורומים
- שיער, עיצוב שיער, שיער יבש
- הומואים, לסביות
- סרטן נשים, סרטן צוואר הרחם, סרטן השחלות
- הפרעות שמיעה, ליקויי שמיעה, חרשות
- לימודי רפואה
- מחלות ריאה אסטמה
- סקס ויחסים
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- כירורגיה כללית, כירורגיה אנדוסקופית
- ברית מילה רפואית, רופא מוהל
- NLP דמיון מודרך
- רפואת שיניים לילדים
- חרדה מהריון, פחד מלידה, טוקופוביה
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- פסיכולוגיה הוליסטית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
מנהל הפורום
053-4877791
- חצ'קונים בבטן האם זה נורמלי?יעל סולומון19/08/2023
היי אני בת 12 ולקראת הבת מצווה שלי יצא לי חצ'קון בבטן עברו כמה חודשים ועוד מאט אני מתחילה את כיתה ז וזה בבית ספר חדש אז אני לחוצה ויצא לי עוד חצ'קון בבטן
זה נורמלי?
אולי יש בעיה הורמונלית?
כדאי לי לבדוק את זה?
ומה כדאי לשים על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שימוש באדפרין קרם 0.1 לצלקותיבגני18/12/2018
הייתי אצל רופא עור בגלל צלקות שנשארו לי מאקנה לפני כ 3 וחצי שנים, יש לציין כי השתמשתי גם ברוקוטאן לפני כ 3 וחצי שנים.
הרופא רשם לי את האדפרין קרם 0.1 לטיפול בצלקות משום שהוא גם עושה פילינג לעור, אני הייתי מעוניין לשמוע עוד חוות דעת בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדפרין קרם צלקות אקנה
אורית בן יהודה01/01/2019שלום,
אדפרין הוא רטין A מתאים לפוסט אקנה כלומר כתמי עור .
כשמדובר בצלקות יש לעבור טיפול בRF גלי רדיו Nמליציה בחום על מכשיר endymed medical וטיפול בידית intensif , מאפשרת חזרה לשגרה למחרת הטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה אפשר להשיג דואק ג'ל?אלי23/11/2016
גם לי נגמר וזה הדבר היחיד שעזר לי.
איפה אפשר להשיג??
vchtu kh f,jkh:
BENZAMYCIN TOPICAL GEL
אבל הוא לא טוב באותה מידה ואני לא יודע אם הוא באמת עושה את אותו הדבר.
הוא מייבשת הדואק ג'ל לא ייבש.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דואק ג'ל
אורית בן יהודה16/12/2018רק במרשם רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים חוזרים מתחת לסנטררותם18/10/2018
יש לי פצעונים חוזרים מתחת לסנטר, איך מטפלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים מתחת לסנטר
אורית בן יהודה16/12/2018שלום,
לפי מיקום האקנה מדובר באקנה הורמונלי
ישנם תכשירים המכילים חומצה אזלאית בריכוזים שונים.
כמובן בהתאמה אישית של קוסמטיקאית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באקנה שנובע מרוזציאהאלונה08/11/2018
איך מטפלים באקנה שנובע מרוזציאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה רוזציאה
אורית בן יהודה16/12/2018שלום,
אקנה רוזציאה מקורו בנימי דם לכן הטיפול הטוב ביותר הוא טיפול ע"י לייזר לצריבת נימי הדם.
כמובן לאחר אבחון ותלוי במצב הרוזציאה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותר להתגלח כשלוקחים רואקוטן?אדם04/11/2018
מותר להתגלח כשלוקחים רואקוטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוח/רואקוטן
אורית בן יהודה16/12/2018רצוי מכונה, אסור לך לפצוע את העור בזמן נטילת רואקוטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בלחיים בגלל אקנהאדם14/11/2018
יש איך להיפטר מכתמים בלחיים שנוצרו בגלל אקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים מאקנה
אורית בן יהודה27/11/2018שלום,
צריך לראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים מוגלתיים לאחר שימוש במשחה רטאויט - האם זה חלק מהתהליך?איריס לוי04/12/2016
הי קיבלתי מירשם למשחה רטאויט לפני כחודשיים , בתחילת הטיפול ראיתי שהעור מתקלף לי באזור הסנטר בו אני מורחת את המשחה,
בשבועים האחרונים יוצאים לי פצעים מוגלתיים / פצעי אקנה חדשים באזור ,
האם זה הגיוני וזה חלק מהתהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים לאחר שימוש ברטויט
אורית בן יהודה27/11/2018שלום,
יתכן מאוד
יובש ייתר גורם לפצעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצ'קון שלא עובר כמה ימיםרום31/07/2018
חצ'קון שלא עובר כבר כמה ימים, לא מתייבש, לא יוצא ראש, כלום. מה עושים איתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצ'קון
אורית בן יהודה02/08/2018רום גש לאשת מקצוע ניתן ליבש ניתן לטפל ע"י אור כחול קרח ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרך למנוע צלקות אקנהתהילה02/08/2018
יש לי נטייה לצלקות ואני סובלת מהתפרצויות אקנה. יש דרך שבה אפשר למנוע את ההתפתחות של הצלקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת צלקות
אורית בן יהודה02/08/2018שלום תהילה,
הדרך הטובה ביותר למניעת צלקת היא טיפול באקנה בצורה מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפרצות של מלא פצעונים קטנים על המצחענבל01/07/2018
יש לי התפרצויות של פצעונים קטנים על המצב, ללא ראש, אבל כל המצח מלא בהם... שוטפת את הפנים ולא עוזר. מה עוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפרצות פצעונים
אורית בן יהודה02/07/2018שלום ענבל.
שימוש בתכשירים קרטוליטים (ממסים קרטין עודף) בקרם או בנוזל יעזור.
צריך לראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלופה אחרת במקום רואוקוטןגלית14/06/2018
המליצו לבת שלי להתחיל לקחת רואוקוטן, אני יודעת כמה זה נורא ורציתי לדעת אם יש חלופה אחרת ולהימנע מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראקוטאן
אורית בן יהודה26/06/2018שלום גלית
אני מבינה אותך ואת לגמרי צודקת היד קלה מידיי על המרשמים ללא התייחסות לתופעות הלוואי.
ממליצה לך ראשית לבדוק מה אם ההורמונים בגופה מאוזנים לעתים הבעיה הורמונלית וניתן להעזר בגלולה
מעבר לכך ישנם טיפולים רבים וחדשניים לאקנה
את מוזמנת להכנס לאתר שלי ולקרוא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף שומן וריבוי חצ'קוניםמיקה24/06/2018
יש לי המון שומן במצח וקצת על האף, אני מניחה שזו הסיבה לריבוי החצ'קונים שלי. מנקה את הפנים אבל לא עוזר, מה עוד אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצ'קונים
אורית בן יהודה26/06/2018שלום מיקה
נכון , הפרשה עודפת של סבום (שומן עורי) עלולה לגרום לח'צקונים אשמח לעזור אך אין באפשרותי לערוך אבחון מקצועי עצתי לך לבחור קוסמטיקאית טובה ומנוסה
מאיזה אזור את?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המתנה בין מינוקצילין ורואקוטןחן16/06/2018
כמה זמן צריך להמתין בין לקחת מינוקצילין לבין רואקוטן?
יומיים זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוציקלין וראוקטאן
אורית בן יהודה21/06/2018לפי הוראות הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביררתי לידיעת הקוראים שבוע מספיק...
חן24/06/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלמה של צלקות אקנהסלמה19/06/2018
יש לי צלקות אקנה קטנות על המצח, מה השיטה הטובה ביותר להעלים אותן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות מאקנה
אורית בן יהודה21/06/2018שלום סלמה.
הטיפול הטוב ביותר לטשטוש צלקות הוא ע"י מכשיר endymed intecif
מתאים לטיפול בעור כהה וגם בקייץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?