אודה לרעיונות להמשך טיפול

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• אודה לרעיונות להמשך טיפול
    רות
    09/08/2011

כבר כמה שנים אני סובלת מרוזאציה, בת 30 פלוס, עור בהיר, נזהרת משמש, קפה ואלכוהול. טופלתי אצל ד"ר דוד פרידמן בשני טיפולי לייזר בהבדלים של מספר שבועות זה מזה, במקביל לפני ואחרי ניסיתי אנטיביוטיקה, נוריטאט, רוזאקס ג'ל וכדומה.

אודה לרעיונות להמשך טיפול, כי כל מה שציינתי למעלה לא שינה את המצב כלל וכלל. כולל לא הלייזר.

אני די מיואשת, כבר כמעט התרגלתי לחיות עם התופעה אבל ברור לי שיש טיפול שאולי אצלי יעבוד יותר טוב מהשאר.

כל רעיון יתקבל בברכ, כולל קסמים, תרופות סבתא וטיפולים מתקדמים. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה לרעיונות להמשך טיפול - תגובה

יפית כהן
    13/08/2011

רות שלום וברוכה הבאה לפורום,

בקרוב אכתוב בפורום על טיפולים הומאופתים, מרכיבים חדשים בקרמים בתחום הביוטכנולוגיה וטכנולוגיות חדשות להקלה מירבית בסימפטומים הקיימים.

בברכת שבוע טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן חן לך.

רות
    13/08/2011

האמת שטיפולים הומאופתים וקרמים גם ניסיתי אשמח בעיקר לדעת על טכנולוגיות חדשות אם יש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו