רוזציאה וסבוריאה

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• רוזציאה וסבוריאה
    אישה
    15/02/2012

בת 57, לאחרונה התחלתי לסבול ממחלות עור: רוזציאה וסבוריאה על הפנים. עד לפני כמה חודשים היה לי עור כמו של תינוק. מימה מתפרצת הרוזציאה??. אני מטופלת באלטרוקצין וליפיטור האם זה מהכדורים??. יש לי בצד אחד של הפנים ליד האף פצעונים קטנים כמו נקודות אדומות ומתחת לזה נימים דקים בולטים. בזמן שאני מתרגשת או בלחץ אני מרגישה בעירה בפנים וזה נהיה יותר אדום. קיבלתי מרופא עור מרשם ג'ל רוזקס ושאקנה כדורים לחודש ימים מינוקצילין. אני מתלבטת אם בכלל להתחיל עם האנטיביוטיקה. בגלל כמה פצעונים בצד אחד של הפנים. לנסות תחילה עם הג'ל. מה דעתך? מימה זה נובע? האם זה לכל החיים? האם ג'ל יכולים לרפא גם מבלי לקחת כדורים? . אגב, יש לי על הקרקפת נקודות אדומות בגודל של סיכה וזה רגיש למגע. רופא עור אינו יודע מה זה. מה דעתך על הנ"ל??סליחה על מבול השאלות, ואודה לך מאד על התייחסותך לשאלותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוזציאה וסבוריאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה ליפית כהן

אישה
    17/03/2012

תחילה, מודה לך מאד מאד על תגובתך המהירה והמפורטת. שאלת לגבי הנקודות האדומות בראשי. ובכן: הן לא צורבות, לא מקושקשות. אבל מאד מעניין. הנקודות האודמות הן בגודל של סיכה, ומתרבות על כל איזור הראש, ואם לוחצים אם האצבע על הנקודה - היא ממש כואבת. זה נראה כמו קשור לכלי דם. גם כשהספרית חופפת לי את הראש - המגע רגיש. זה כואב רק אם אני לוחצית על הנקודות או מברישה את שיערי וזה נוגע על הנקודות האדומות. מה זה יכול להיות?!?!.אגב קראתי בעבר בעיתון שקופ:ח כללית הוציאה את המשחה/נוזל רוזקס מהמדף. מדוע??? עכשיו עלי לקנות אותו באופן פרטי.. תודה רבה רבה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מנורה כחול יכולה לעזור.?

אישה
    17/03/2012

יש לי בבית מנורה כחולה לחימום איזור מודלק על הגוף... . האם מותר לשים מול הלחיים ובכך לרפא את הרוזציאה ???ואם כן כמה זמן מותר לחמם את האיזור.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מנורה כחול יכולה לעזור.? - תגובה

יפית כהן
    24/03/2012

בהתייחס לשאלתך, מנורה כחולה לא תרפא רוזצאה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ליפית כהן - תגובה

יפית כהן
    24/03/2012

הי ושבוע טוב!

בהתייחס לשאלתך לגבי הנקודות האדומות בקרקפת, אציין כי לצערי מבלי לראות

את הסימפטומים הקיימים הרי שלא אוכל לאבחן במה מדובר.

יכול להיות שהנקודות האדומות הינן נגעים מסוג Shery Angioma- נגעים הנוצרים כתוצאה

מאנורמליות והתרבות מהירה (Proliferation) של כלי דם.

כאמור, אם הנך חברה בקופ"ח כללית, ממליצה לך לגשת לרופאת עור דר' אורה שיפר מפת"ח לאבחון נוסף.

בברכה,
    יפית כהן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע לא קיבלתי תשובה בפורום??

אישה
    18/02/2012

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו