מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריבת קופרוז בפנים במחט חשמליתתמר24/04/2012
סליחה על החפירות אבל שכחתי לשאול בנוגע לצריבת נימים בפנים במחט חשמלית,
הבנתי שרופא עור מבצע את הפרוצדורה הזאת וכאשר מדובר בנימים מעטים בפנים האופציה הזו עדיפה על טיפול בלייזר,העניין הוא שאני לא מצליחה למצוא אף המלצה לרופא עור שמתמחה בזה,העור שלי דק ועדין ואני לא רוצה לחשוב מה יהיו התוצאות בידיו של רופא לא מיומן.האם תמיד נותר סימן אדמומי ונפיחות במקום הטיפול או גרוע מכך צלקת, או שהדבר תלוי
במומחיות הרופא?אודה על כל אינפורמציה שיש לך בעניין זה
אגב האם מישהו שמע על ד"ר בועז גבאי מרעננה?הייתי אצלו בייעוץ לגבי טיפול בנימים במחט אומנם אדם מקסים ולבבי אך לא ממש התרשמתי שהוא מהוקצע בתחום זה...
שוב תודה גדולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריבת קופרוז בפנים במחט חשמלית - תגובה
יפית כהן27/04/2012הי תמר,
בהתייחס לשאלותייך, האם הקופרוז מופיע בכנפות האף או שמדובר בנימי דם באזור הלחיים?
במידה ונימי הדם מופיעים באזור הלחיים ובהתייחס לכך שעורך דק ממליצה לך לפנות לדר דוד פרידמן, רופא עור המומחה בליזרים.
מרפאתו מרכז עור וליזר ממוקמת בירושלים ופעם או פעמיים בשבוע מקבל פציינטים גם בתל- אביב.
טיפול בנימי דם באמצעות מחט חשמלית או electrocautery דורשת מיומנות רבה
שכן הפרוצדורה יכולה לעיתים להשאיר צלקות אם לא מבוצעת על ידי מומחה לעניין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבת קופרוז במחט
תמר29/04/2012יש לי מס' נימים קטנים בכנפות האף וכן מס' נימים קטנים בלחיים ,כל אלו הופיעו מס' שנים לפני הופעת הרוזציאה ווללא קשר אליה ,בעיקר מסיבה תורשתית.
הבנתי שהלייזר לא מומלץ לטיפול בנימים בודדים בשל תופעות הלוואי שנשמעות הרבה יותר חמורות מקיומם של הנימים עצמם.
שמעתי על דר' פרידמן, אבל יש לי תור בקרוב לדר' לפידות שגם הוא אמור להיות מומחה ללייזר.
האם בכל זאת תוכלי להמליץ על רופא שמתמחה בטיפול במחט חשמלית? פשוט טיפול מקומי במס' נימים קטנים נשמע לי הרבה יותר הגיוני מאשר טיפול בלייזר שלא יכול להתמקד באיזור כ"כ קטן.
ושוב תודה גדולה יפית על תשומת הלב וההקשבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צריבת קופרוז במחט - תגובה
יפית כהן15/05/2012הי תמר,
ראשית, ברצוני להתנצל על העיכוב בתשובתי.
טיפול בנימים קטנים בכנפות האף באמצעות מחט חשמלית קרי, electrocautery
יכול ועלול להשאיר צלקות. ניתן לטפל בליזר גם בצורה נקודתית.
תוכלי להתייעץ בנושא זה עם דר' דוד פרידמן, רופא עור.
מקבל פציינטים ברמת השרון ובירושלים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שימוש ברטינול רפואי ללא חשיפה לשמש
שימוש בג`ל דואק והאם אפשר להיחשף לשמש
האם יש לי רוזציאה סובל מאדמומיות
רוזציה דרמטיטיס וקומפרוז בפנים- לייזר
רופאים מומלצים לטיפול ברוזציאה
טיפול ברוזאציה עם Invermectin 0.5% והופעת כתמים לבנים
התייעצות בטיפול ברוזאציה- איך כדאי לטפל
טיפול באקנה כתוצאה מרוזציאה
טיפול ברוזיצאה קרמים טבעיים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?