מייק אפ

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• מייק אפ
    אוה
    31/10/2012

שלום יפית
    נולדתי עם כתם לידה על הפנים, הוא אינו בולט מעל פני העור אבל הוא מושך הרבה תשומת לב
    אני בת 16 כיום ומפשת סוג מייק אפ שאיתו אוכל לטשטש את הכתם. עד היום הורי לא הרשו לי לעשות זאת וסבלתי די הרבה
    הם אמרו שכשאהיה בת 16 אוכל להחליט בעצמי
    תוכלי לייעץ לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מייק אפ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מייק אפ - תגובה

יפית כהן
    04/11/2012

אוה שלום וברוכה הבאה לפורום!

בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, אדגיש כי קיים מגוון רחב של מייק אפים
    המיועדים לטישטוש כתמים, צלקות, והפרעות עור שונות.

חשוב ביותר כי הבחירה בסוג המייק אפ תותאם גם לסוג העור ולמצב העור ולא תתבסס
    רק על יכולת הכיסוי של המייק אפ שכן במידה ומדובר בעור רגיש ו/או הפרעת עור כדוגמת רוזצאה זו מחייבת בחירה במייק אפ המותאם לעורות רגישים, ואשר אינו קומדוגני או הסותם את נקבוביות העור וכמובן מייק אפ אשר ניתן יהיה להסירו בנקל!

מאחר ופורום זה דן ברוזצאה ובעורות רגישים הרי שכפי שציינתי לא איבחנתי את עור פנייך ובמידה ולא קיימת בעיה כלשהי בעור פנייך מלבד כתם הלידה הרי שתוכלי לגשת לפארמים השונים ולהתאים את המייק אפ לעור פנייך.

חב' Kryolan, מייק אפ בשם דרמה קולור בעל יכולת כיסוי מצויינת. המייק אפ מניסיוני אינו ניתן להסרה בנקל ( מצריך שימוש רב בסבון או מסיר איפור) ומכאן חסרונו לדעתי במידה והעור מאד רגיש!

במידה והעור אינו רגיש הרי שבחירה במייק אפ זה הינה מצויינת, אך כאמור קיימות חברות איפור טובות לא פחות.

לשאלות נוספות, תוכלי ליצור עימי קשר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו