מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש קשר בין הריון לפנים שורפות?מיה04/11/2012
אני נמצאת עכשיו באמצע ההריון, וסובלת כבר כמה ימים מזה שהפנים שלי שורפות ממש כאילו יש לי כוויות בפנים, כאילו שמים לי מגהץ בפנים.
מה זה יכול להיות?
תודה
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש קשר בין הריון לפנים שורפות? - תגובה
יפית כהן06/11/2012מיה שלום וברוכה הבאה לפורום!
בהסתייגות שלא ראיתי את עור פנייך, הרי שיהיה זה לא מיקצועי מצידי לאבחן את הסימפטומים בעור פנייך בין אם הינם סימנים קליניים הנראים על פני העור ובין אם מדובר בתחושת שריפה ללא סימנים קליניים ברורים.
לתשומת לבך וכפי שהנך לבטח יודעת, במהלך הריון ולאחריו מתרחשים שינויים הן הורמונלים והן במערכת החיסון דבר המוביל לשינויים פיזיולגים ופתולוגים בעור, בשיער ובציפורניים. שינויים אלו לעיתים מעלים קושי רב בפני הרופאים לגבי סיבת הופעתם.
שינויים פיגמנטריים, כתמים, מלאזמה (מסכת הריון), שינויים בבלוטות הזעה והחלב, אקנה,
הרפס, אסמה של העור, דלקתיות בעור, פסוריאזיס,שינויים ברקמת החיבור וסימני מתיחה
הינם רק חלק מהסימפטומים הנראים על פני העור במהלך ההריון והרשימה ארוכה....
על כן, טיפוח ושמירה על בריאות העור במהלך ההריון ולאחריו מצריכה התייחסות מיוחדת
במיוחד כשמדובר בבחירה נכונה של סבון, קרם לחות ו/או הזנה ועד לשימוש בקרם הגנה המותאם לעורות הרגישים!
ממליצה לך ראשית להתייעץ עם רופא עור או איש מקצוע המומחה לנושא.
כפי שציינתי, מאחר ולא איבחנתי את עור פנייך, אשמח אם תוכלי לעדכן אותנו לגבי האנמנזה אשר אובחנה על מנת שאוכל להתייחס בפרוט יתר לגבי שימוש בתכשירים, מרכיבים מותרים בתכשירים, ומרכיבים בקרמים מהם מומלץ להימנע במהלך הריון ולאחריו.
בנוסף, תוכלי ליצור עימי קשר בכל שאלה ועניין,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שימוש ברטינול רפואי ללא חשיפה לשמש
שימוש בג`ל דואק והאם אפשר להיחשף לשמש
האם יש לי רוזציאה סובל מאדמומיות
רוזציה דרמטיטיס וקומפרוז בפנים- לייזר
רופאים מומלצים לטיפול ברוזציאה
טיפול ברוזאציה עם Invermectin 0.5% והופעת כתמים לבנים
התייעצות בטיפול ברוזאציה- איך כדאי לטפל
טיפול באקנה כתוצאה מרוזציאה
טיפול ברוזיצאה קרמים טבעיים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?