תכשירי קוסמטיקה לרוזציה

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• תכשירי קוסמטיקה לרוזציה
    נעמה
    02/05/2013

הי,
    שנים אני סובלת מרוזציה. אשמח לדעת איזה חברות קוסמטיקה מומלצות לטיפול. אני משתדלת לא לגעת בסטרואידים.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תכשירי קוסמטיקה לרוזציה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תכשירי קוסמטיקה לרוזציה - תגובה

יפית כהן
    22/05/2013

נעמה שלום וברוכה הבאה לפורום,

ראשית, מתנצלת על העיכוב שחל בתשובתי אליך.

בהתייחס לשאלתך אציין כי חסרים לי פרטים לגבי תת סוג הרוזצאה אשר בעור פנייך?

האם הרוזצאה מאופיינת באדמומיות קבועה או ספורדית המלווה בנימי דם או אדמומיות בפצעים דמויי אקנה?

בנוסף, חשוב לדעת מה הוא הפרוטוקול הרפואי תכשירים או כדורים אשר נירשמו לך ע"י רופא העור שכן תרפיית הטיפול ומשכך הטבה במצב העור מתבססת מניסיוני על פרוטקול מערכתי המשלב תכשירים קוסמטיים וטיפול רפואי.

סטרואידים לטיפול ברוזצאה אינם מומלצים שכן עם תום הטיפול יכולים הם להחמיר את הסימפומיים האופייניים.

שימוש במסנני קרינה הינו חובה בכל חשיפה לשמש שכן ידוע כי השמש יכולה להחמיר את האדמימות האופיינית. רשמתי בהרחבה בפורום על בחירה של מסנני קרינה לעורות רגישים ולרוזצאה. מומלץ השימוש במסנני קרינה ללא בישום וחומרים משמרים מסוג פארבנים. מומלץ מסנני קרינה המכילים מרכיבים אנאורגנים מסוג Zinc oxide או Titanium Dioxide.מניסיוני מסנני קרינה של חב' ביודרמה וחב Avene מומלצים. אך כאמור קיימים מסנני קרינה טובים ומומלצים אחרים אותם ניתן לרכוש דרך קוסמטיקאיות.

כעיקרון, לפני רכישה של כל תכשיר או קרם הגנה מומלץ לקרוא מרכיבים על מנת להבין האם התכשיר מומלץ. מניסיוני גם תכשירים עליהם רשום "כמיועדים לעורות רגישים" מכילים לעיתים מרכיבים הפוגמים במחסום ההגנה של העור שבקרב חולי רוזצאה גם כך הינו פגום ולכן קריאה של מרכיבים הינה בגדר חובה.

באשר לסבונים ותכשירים לליחוח והזנת העור לעורות רגישים ולחולי רוזצאה בפרט, על כך ארחיב בהמשך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו