רוזציאה

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• רוזציאה
    איילה
    08/08/2013

שלום, המשך לשאלה שלי- סובלת מרוזציאה קרוב לשנה, משתמשת בקרם לחות ברבדוס של אנה לוטן- יש בו מרכיב sudium hydroxide קראתי באחת התגובות שלך שזה חומר לא טוב? או שהתכוונת לחומר אחר? סבון לפנים אני משתמשת בסבון תינוקות סנסטיב הורוד של ד"ר פישר ורשום בו sodium laureth sulfate מה לגביי מרכיב זה? אני חושבת שגם מרכיב זה רשמת שלא מומלץ .. אז איך שמים לתינוקות? איזה סבון וקרם לחות את ממליצה לי שיש לי עור מאוד רגיש מאז ומתמיד .. תמיד היה לי סבוריאה קלה, ולאחרונה רוזיצאה. מה לגביי קרם לחות של חברת avene קלינאנס אמולסיה? יש בו אבץ, האם אבץ טוב לפנים? משקם את העור? ומה לגביי קרם או סבון של חברת דרמלוג'יקה? אני משתמת בקרם קגוף ניוואה הרבה שנים וגם רשום מרכיב- sodium cetearyl sulfate תודה רבה :-)))))))))))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוזציאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוזציאה - תגובה

יפית כהן
    05/10/2013

איילה שלום,

בהתייחס לשאלתך אציין כי מומלץ לפני רכישה של סבונים לניקיון הפנים לקרוא ולבדוק את המרכיבים בסבון שכן מניסיוני קיימים סבונים המיועדים לעורות רגישים אך מקריאה של מרכיבי הסבון נראה כי מכילים הם אלכוהול או Sodium lauryl sulfate ידוע בקיצור: SLS ואשר אינם מומלצים כלל למי שבעורו רוזצאה. קיימים סבונים מוצקים המכילים דטרגנטים סינטטים שאינם כימיקלים ומשכך אינם פוגעים בשומנים ההכרחיים לתקינות מחסום ההגנה של העור. הסבונים נקראים Syndet Bar ובחלקם מכילים מרכיב מלחח בשם Stearic acid. תוכלי למצאם במחלקה הדרמו קוסמטית. סבונים של חב' Avene , Dov ובנוסף חברות קוסמטיקה עם מוצרים לעורות רגישים כדוגמת PCA ודרמלוג'יקה נמכר ע"י קוסמטיקאיות.

באשר לקרם לחות מומלצים קרמים הידועים בשם Barrier repair cream המשקמים מחסום ההגנה של העור והמכילים מרכיבים ייעודיים לליחוח. תכשירים המכילים תה ירוק וגליצרהיזיניק(תמצית ליקוריש), הידוע כטוב להפחתת הדלקתיות והצריבה האופיינית.

בקרוב אפרסם רשימה של מרכיבים אשר אינם מומלצים לשימוש בתכשירי קוסמטיקה בהתייחס להפרעות עור רוזצאה וסבוראה.

לשאלות נוספות ולהתייעצות אישית תוכלי ליצור עימי קשר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו