רוזציאה

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• רוזציאה
    איילה
    09/08/2013

שלום, האם יש כאן בפורום מישהי שעשתה טיפול בלייזר בפנים לרוזציאה? האם התוצאות טובות האם זה לצמיתות? קראתי בפורום שצריך לטפל בבעיה מהר, אבל מכל התגובות של כולם .. כלום לא עזר להם? לא הכדור מינוצין, לא נטורופת, לא דיקור סיני, לא הומאופת. אז למה אומרים לטפל במחלה אם אין תרופה לא בקונבנציונלי ולא ברפואה הטבעית. אני 7 חודשים עם הרוזציאה הובחנתי אצל רופאי עור, בגיל 44 ועדיין לא לקחתי את הכדור מינוצין.(איך יוצא בגיל כזה?) תמיד היה לי סבוריאה קלה עור רגיש ובהיר .. התחלתי טיפול אצל נטורופת קרוב לחודש לפעמים יש שיפור ולפעמים שוב חוזר. ההתפרצות יותר באה לקראת המחזור או שמש, שאלה נוספת- איך מסתדרים בחורף לעבוד במשרדים שמדליקים מזגן לחימום? אני ישר נהיית בוערת .. מה עושים? איך עובדים כך? שאני מריחה אקונומיקה בזמן שאני מנקה מרגישה קצת אדמומיות וגירוי, עבודה במחשב הרבה שעות גם גורם לי לאדמומיות. אשמח לתגובות :-)))))))))))))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוזציאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהירות ממינוציקלין !!!

שרון
    22/10/2013

אני קיבלתי בעבר טיפול באנטיביוטיקה מינוציקלין וכתוצאה מכך התחילו לי כאבים בפרקים . למזלי הגעתי הופנתי מהר לראומוטולוגית בזכות רופאת המשפחה שלי . התברר ,לאחר בדיקת דם, שיש לי זאבת אדמונית (לופוס) כתוצאה מן האנטיביוטיקה. היא אמרה לי להפסיק מייד את התרופה. בדיקת דם חוזרת שנערכה כעבור חודשיים אכן הראתה שכבר אין לי זאבת. ללולא טופלתי מהר כנראה שמצבי היה נוראי. גם כך מאז יש לי בעייה בברך ולקח זמן רב עד שהתפטרתי מכאבים ומדלקת בכליה. הכאבים שסבלתי מהם לאחר נטילת התרופה במשך כחודשיים (עוד לפני שפניתי לרופאת המשפחה) היו כל כך נוראיים ! גם לאוייבי איני מאחלת אותם. הזהרו מאוד מפני נטילת אנטיביוטיקה זו ובכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו