שלום!

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• שלום!
    דנה
    27/03/2008

מזל טוב על פתיחת הפורום!
    אני חולת רוזצאה בערך 4 שנים, אבל אובחנתי רק לפני שנה!!!! (אני בת 33)
    הלכתי לכל כך הרבה רופאים, בהתחלה אמרו לי שזה סבוראה ואז אלרגיה, ורופאת המשפחה שלי אמרה לי שאני צריכה פסיכולוג, היא אמרה שאני בלחץ וכנראה אני לא יודעת מזה....... איזה @#$%!!!!
    בקיצור ממש סיוט, בהתחלה חשבתי שבאמת אני צריכה פסיכולוג... לא הבנתי למה אני מסמיקה כ"כ... הפנים ממש בערו לי!
    הפעם הראשונה שזה קרה לי היתה בטיול לספרד עם חברים, לפחות זה קרה ביום האחרון. היה חם! הם כ"כ נבהלו... העור שלי היה אדום ממש כמו כבייה, אנשים הסתכלו עלי כאילו אני חייזר...
    היום גם אחרי שאני יודעת מה יש לי, עדיין קשה לי עם איך שאנשים מסתכלים על העור שלי ומעירים כל מיני הערות, מה את עושה כשזה קורה?
    קוסמטיקאית המליצה לי לשים מייק אפ, אבל אני מפחדת שזה יגרה לי את העור. מה את ממליצה?

תודה,
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דנה

28/03/2008

אני ממש מבינה את התסכול, באמת לוקח הרבה זמן לאבחן את המחלה.

מאז שהתחלתי לשים מייק אפ ומשחות לטיפול ברוזצאה, אני צריכה ממש להסמיק כדי שזה יראה שאני מסמיקה קצת.
    ואם מישהו מעיר לי על זה, אני פשוט אומרת שיש לי גלי חום... או שאני פשוט לא מתייחסת, לא כולם צריכים להבין אותי או לדעת מה יש לי, כל עוד אני מקבלת את עצמי עם המחלה כמו שהיא.

אם גם את תשימי מייק אפ, אני בטוחה שזה יעזור.
    תקני מייק אפ איכותי, מחברה ידועה. מוצרי קוסמטיקה זה בדרך כלל נסיון וטעייה.
    אני ממליצה להשתמש בסומק כדי שזה יראה טבעי יותר.
    ספרי לי איך זה הולך, מקווה שעזרתי
    סופ"ש נעים
    הילה מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דנה
    31/03/2008

קניתי מייק אפ של קליניק, נראה ממש טוב, שמתי כבר יומיים ואין לי גירוי.
    מוזר לי לשים סומק... יש לי מספיק מזה... אבל אני מבינה למה את מתכוונת, בלי הסומק זה נראה חיוור.
    לכמה זמן המייק אפ מחזיק? באיזה את משתמשת?
    תודה!
    דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דנה

31/03/2008

אני שמחה לשמוע שמצאת מייק אפ שמתאים לך.
    אני משתמשת במייק אפ של קלרינס, נטול שומן כי יש לי עור מעורב/שמן.
    המייק אפ אצלי מחזיק בערך חצי יום, בדרך כלל עם פודרה המייק אפ מחזיק קצת יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו