מזל טוב על הפורום!

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• מזל טוב על הפורום!
    שושי
    01/04/2008

שלום הילה מורן
    אני אובחנתי כחולת רוזציאה לפני שנה. האמת שאני זו שהעלתה את ההשערה על המחלה לרופא... אבל הוא לא היה בטוח ושלח אותי להבדק אם יש לי זאבת וכשהתברר שאין לי הוא טען שיש לי רוזציאה.
    אני בת 43, נשואה +2 ילדים.
    בבית אין לי בעיה עם המחלה, בעלי משתדל להתחשב בי וגם הילדים.
    אבל קשה לי עם המחלה בעיקר בעבודה... קשה לגרום לאנשים להתחשב, במיוחד שהם לא יודעים...
    אני עובדת במשרד בחברת היי טק, 3 שנים, יש לכל חדר מזגן, אבל... לשותפה שלי למשרד יש לחץ דם נמוך וכשלי נעים לה קר ולהפך...
    ניסיתי לשים מאוורר אבל זה מפריע לה.
    אני לא רוצה לעזוב את מקום העבודה הזה, גם שבגילי קשה למצוא עבודה. פשוט קשה לי להתרכז כשהפנים שלי בוערות...
    מעניין איך חולי רוזציאה אחרים מסתדרים בעבודה...
    שושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזל טוב על הפורום!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבודה ורוזציאה

01/04/2008

שלום שושי,
    תודה על השיתוף, מעניין כמה שהסיפור שלך מוכר...
    טוב לשמוע שמבינים אותך בבית, זה חשוב מאד.
    עבודה יכולה להיות בעיה כשחולים ברוזציאה. אני עזבתי את מקום העבודה הקודם שלי רק בגלל שלא היה מזגן. כשהתחיל הקיץ פשוט לא הייתי מסוגלת להשאר שם. לבוסית שלי לא היתה שום כוונה לסדר את זה. ולבנות שעבדו איתי זה לא הפריע. היום אני הסתדרתי מהבחינה הזאת, אבל לא מצאתי את מקום העבודה הזה מייד.

אולי תנסי לספר לבוס/ית שלך על המחלה? אולי יש חדר אחר שאת יכולה לעבור אליו?

בהצלחה
    הילה מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון

שושי
    03/04/2008

שלום הילה מורן,
    חשבתי על זה, ואני לא בטוחה שאני רוצה שהבוס שלי ידע על המחלה שלי.... אני מפחדת שהוא יראה את זה כחולשה...
    אני אנסה פשוט לדבר איתו על זה שפשוט חם לי בחדר... שיש לי גלי חום...
    נראה מה הוא יעשה עם זה...
    תודה!
    שושי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שושי

03/04/2008

אני יכולה להבין את חוסר הרצון שלך לספר לבוס על המחלה.
    נכון שיש בוסים שינצלו את המצב שלך, ויראו במחלה כחולשה, שאת (כביכול) צריכה אותם, או שיהיה לך קשה למצוא מקום עבודה אחר, אבל עדיין יש בוסים שפשוט באמת ינסו לעזור, זה תלוי בהתרשמות שלך מהבוס שלך.

אישית, אני מספרת על המחלה רק כמוצא אחרון.
    ספרי לי איך זה הולך,
    הילה מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו