מזל טוב על פתיחת הפורום!

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• מזל טוב על פתיחת הפורום!
    יפעת
    03/04/2008

שלום הילה מורן!
    כבר הרבה זמן חשבתי שהיה יכול להיות ממש טוב אם היה פורום כזה!
    זה מנחם לדעת שיש עוד אנשים שיכולים להבין מה אני עוברת....
    אני חולה ברוזציאה שנתיים... אני לא יודעת איך זה משפיע על אחרים, אבל אני מרגישה שזה משפיע על כ-ל החיים שלי...
    התחלתי סמסטר ראשון בעיצוב תעשייתי...משהו שחלמתי לעשות כבר הרבה זמן, אבל הפסקתי את הלימודים, בגלל המחלה. בסדנא חם!!! לאף אחד אחר לא איכפת... קשה לי עם העבודה הפיזית (לחתוך, לנסר, בקיצור לעבוד עם כל המכונות וגם ההגשות, שחלק מתרחשות בחוץ, תלוי, גם שחלק מגישים את העבודה שלהם בחוץ...) אוףףף
    אני צריכה לחשוב על מקצוע אחר.... מעניין שכתוב שחולים ברוזציאה בדר"כ מעל גיל 30... אני בת 22!!!!! זה לא יכל לחכות קצת?! לא פייר...

מתוסכלת,
    יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזל טוב על פתיחת הפורום!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוכה הבאה לפורום!

03/04/2008

שלום יפעת
    אני מצטערת לשמוע שהיית צריכה להפסיק את הלימודים בגלל המחלה, אבל אני מאמינה שיש תחום אחר שיכול להתאים לך (לגוף ולנפש...), אני יודעת איך זה שהפנים בוערות, במיוחד כתוצאה ממאמץ/חום.
    אצלי המחלה התפרצה בסוף השנה הראשונה של הלימודים באוניברסיטה, אבל אני החלטתי להמשיך את הלימודים, (עדיין לא אובחנתי, הרופאים טענו שזה תוצר של לחץ...ולא מחלה פיזית), לא הייתי צריכה לעשות עבודה פיזית כמוך אבל היה לי מ-א-ד קשה, במיוחד בכיתה עם בנות שקר להן ומדליקות חימום... אין לי מושג איך הצלחתי להתעלם מהכאב , (היום אני יודעת שהחמרתי לעצמי את המחלה).
    אני ממש מבינה את התסכול שלך, לי לקח דיי הרבה זמן לסגל לעצמי סגנון חיים שונה, הבנתי שאין ברירה .
    ספרי לי איך זה מתקדם (או על כל דבר אחר שבא לך לשתף (-: )
    מאחלת לך המון הצלחה!
    הילה מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו