רוזציאה ואדום בלחיים מגיל קטן

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• רוזציאה ואדום בלחיים מגיל קטן
    שיר
    19/03/2015

אובחני אצל רופא עור שיש לי רוזיאה זה מגיל קטן ככה יש לי אדום בלחיים בלי פצעים רק אדום ונימיםם ומן חורים כאלה באיזור האדמומיות. הרופא אמר לי לקחת ריקוטן וזה עזר לי קצת יש שיטה יותר טובה? יש מצב שזה יעבור בכללי ויהיה לי פנים חלקות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוזציאה - תגובה

יפית כהן
    27/03/2015

שיר שלום וברוכה הבאה לפורום,

בהסתייגות שלא איבחנתי את עורך אציין ראשית מניסיוני כי רואקוטן הנירשם לרוזציאה ניתן בד"כ במיקרים בהם מדובר בהפרשת חלב מוגברת כאשר חלק מהסימפטומים בעור הפנים הינם פצעים אדומים דמויי אקנה ללא מוגלה. עוד אציין כי במקרים בהם מאובחנת רמה גבוהה של טפיל הדמודקס (Demodex Mites), טפיל הניזון מהפרשה של בלוטות החלב, בד"כ ניראים פצעים דמויי אקנה ו/או נקודות אדומות קטנטנות בעור הפנים אזי גם במיקרים הנ"ל ניתן רואקוטן למרות שזה האחרון אינו הטיפול האופטימלי למצבים של דמודקס.

רואקטון הניתן גם לאקנה הינו התכשיר היחיד הניטל באופן סיסטמי (בליעתי) והידוע כתרופה סבוסטטית (Sebostatic), כלומר מדכא פעילות בלוטות חלב. הפרשת חלב מוגברת ובלוטות חלב סתומות יכולות ועלולות להחמיר את האדמומיות בעור הפנים והופעתם של נימי הדם בעור הפנים.

הטיפול ברוזציאה הינו טיפול מערכתי מניסיוני הרב ולכן טיפול תרופתי כמונותרפיה אינו מספיק למיגור האדמומיות ונימי הדם אם אלו קיימים!

חשוב ראשית לאבחן את עור פנייך ולהבין בדיוק מה הם הסימפטומים בעור פנייך על מנת להתאים את אופן הטיפול. כיום קיימות פרוצדורות אסתטיות וטכנולוגיות מתקדמות לטיפול נקודתי באדמומיות ובנימי הדם אם אלו קיימים. יש לאבחן את מיקום נימי הדם קוטרם ושכיחותם באזור הפנים על מנת להתאים את הטכנולוגיה וסוג המכשיר או הטיפול.

יש לאבחן אם קיימות בעורך בלוטות חלב סתומות שכן אז יש צורך לנקזן עוד לפני הטיפול בנימים או באדמומיות.

אשמח לספר לך מניסיוני בטיפול ברוזציאה כי אבחון מיקצועי נכון של הסימפטומים בעור הפנים וסוג הרוזציאה ומשכך התאמה נכונה של הטיפול התרופתי והפרוצדורות האסתטיות בשילוב קרמים קוסמטיים ייעודיים לרוזציאה לליחוח ושיקום מחסום ההגנה של העור כל אלו ביחד נותנים תוצאות מעולות בהטבה, שיקום וריפוי העור!

בכל מקרה, תוכלי ליצור עימי קשר להתייעצות אישית

בברכת שבת שלום,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו