אובחנתי עם רוזציאה יש לי כמה שאלות

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• אובחנתי עם רוזציאה יש לי כמה שאלות
    עידן
    03/04/2015

היי,
    זאת הפעם הראשונה שלי כאן, אובחנתי לפני חצי שנה ברמב"ם לאחר ביופסיה עם 2 ממצאים - מתאים לרוזציאה + demodex

אני אסביר בקצרה איך הכל הכל התחיל:
    1) לפני ארבע שנים התנפחה לי בלוטת לימפה בצוואר - לא קיבלתי טיפול
    2) לאחר שנה יובש בעיניים + 2 פצעים קטנים בפנים שהוציאו חומר קרישה צהוב כל הזמן.
    3) לאחר מכן נדבקתי במחלקת הנשיקה שגרמה לי לעייפות כרונית - התחלתי להרגיש שמשהו בגוף שלי לא בסדר.
    4) התחלתי להחלים ממחלת הנשיקה - עדיין הרגשתי שמרקם/תחושה בעור הפנים קצת מוזרה אולי מגורה. - היינו בתנאי שטח משם התחילה לי נפיחות בפנים שלא ירדה.
    5) 6 חודשים ניסיתי למצוא את המקור הבעיה ונפגשתי עם כמעט 30 רופאים מתמחים עד שמישהו חשב שיש לי לופוס.
    6) שנתיים לקחתי פלקווניל ולא הייתה שום הטבה במצבי הבריאותי - עד שברמב"ם החליטו לקחת לי ביופסיה מהפנים.

עכשיו לשאלות שיש לי -

* האם רוזציאה מקורה בבעיה במערכת החיסונית?
    * יש מאכלים שמגבירים את הסימפטומים של הרוזציאה, האם גם לאחר טיפול תרופתי/לייזר יהיה אסור לי להתקרב למאכאלים אלו?
    * האם רוזציאה יכולה לגרום להרגשת עייפות כללית?
    * האם רוזציאה גורמת גם לנפיחות בפנים?
    * יש לי נפיחות מתחת לעין ימין שמתנפחת ויורדת כבר שנה וחצי האם זו אחת התופעות?
    * עשיתי בדיקת אירידיאולוגיה שהצביעה על בעיה בספיגה של הקיבה, האם יכול להיות קשר בין הדברים?
    * האם יש קשר בין אפשטיין בר לרוזיאה?

חפרתי קצת אבל זה בגלל ששלוש שנים אני עובר דברים מוזרים בגוף ואולי זה יעזור גם לאחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובחנתי עם רוזציאה יש לי כמה שאלות - תגובה

יפית כהן
    09/04/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו