טיפוח לעור עם רוזציאה קלה

מנהל הפורום

יפית כהן
יפית כהן
לקביעת תור אצל יפית כהן ללא פרסום בפורום

• טיפוח לעור עם רוזציאה קלה
    איילת
    24/09/2015

יפית שלום,
    אני בהירה עם סומק קל בפנים. רופאת עור אבחנה עם רוזציאה קלה מאוד. לא נתנה שום משחה רפואית (ולכן אני מניחה שהמצב קליל). האם יש איזו חברת קוסמטיקה שאת ממליצה עליה לשגרת טיפוח יומית? אני כרגע עם שמן רוז היפ בתור לחות, וסבוקלם כסבון לניקוי, אך מרגישה שזה לא תורם לתחושת היובש. אני בת 45 כך שגם פקטור ה״מלחמה בקמטים״ נכנס למשוואה.
    תודה מראש על תשובתך וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפוח לעור עם רוזציאה קלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפוח לעור עם רוזציאה קלה - תגובה

יפית כהן
    27/09/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפוח לעור עם רוזציאה קלה - תגובה

יפית כהן
    05/10/2015

איילת שלום וברוכה הבאה לפורום,

בהסתייגות שלא איבחנתי את עור פנייך אציין כי רוזציאה הינה הפרעת עור פרוגרסיבית. תסמיני המחלה והסימפטומים האופיינים עלולים להחמיר במשך הזמן במידה וחל עיכוב במתן טיפול גם אם מדובר ברוזציאה קלה מאד!

שמן רוז היפ כקרם לחות וסבון לניקוי העור אינם תכשירים טיפולים אשר ייטיבו עם עורך גם אם מדובר כפי שציינתי ברוזציאה מאד קלה.

יש לאבחן מהו הסומק הקל בעור פניך והאם מקורו בנימי דם בעור פניך?
    יש לבדוק את האם עורך שמן וגם מיובש ומהו הגורם ליובש.
    כאמור קיימות אינדיקציות רבות אותן צריך לבדוק על מנת להתאים את התכשירים למצב העור ולסימפטומים הקיימים.

אדגיש כי הטיפול ברוזציאה הינו טיפול מערכתי ואינו מבוסס אך ורק על תכשירים קוסמטים. יש צורך לאבחן את עורך בצורה מיקצועית ואף לבדוק את הפרופיל הרפואי.

לשאלות נוספות תוכלי ליצור עימי קשר באופן אישי.

בברכת שנה טובה,
    יפית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו